Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Αστρολογικές προβλέψεις (10/11)

Έμφαση στις σχέσεις.

Η Σελήνη σήμερα κινείται από την 06.59 μοίρα του Ζυγού, μέχρι και την 19.05 μοίρα, επηρεάζοντας ιδίως το 2ο, 3ο και 4ο πενθήμερο των ζωδίων. Η Σελήνη στον Ζυγό, βρίσκει την συναισθηματική της ασφάλεια μέσα σε περιβάλλοντα που της προσφέρουν αρμονία, θέλει να είναι ευγενική και αγαπητή. Είναι μέρα που μπορούμε να επιλύσουμε διαφορές με τους κοντινούς μας ανθρώπους, να συζητήσουμε με ένα συνεργάτη, να περιποιηθούμε το σύντροφο αλλά και τον εαυτό μας.  

Η κύρια όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο Ερμή από τον Τοξότη με τον Κρόνο στους Ιχθύς στην μηδενική μοίρα, το οποίο επηρεάζει κυρίως τα μεταβλητά ζώδια (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες) των πρώτων ημερών και όσους έχουν πλανήτες στην 0η και 1η  μοίρα των ζωδίων αυτών. Η όψη αυτή φέρνει απογοητεύσεις, αρνητικές και αγχωτικές σκέψεις, δυσάρεστα νέα και παρεξηγήσεις. Μας καλεί να βάλουμε όρια και να πάρουμε αποφάσεις. Η Σελήνη θα κάνει μισό τετράγωνο με τον Ερμή και ενάμιση τετράγωνο με τον Κρόνο μέσα στη μέρα και αυτό θα φέρει συναισθηματική απογοήτευση. 

Διαβάζετε το Ζώδιο του Ωροσκόπου και του Ηλίου (εάν είστε γεννημένοι ημέρα) ή της Σελήνης (εάν είστε γεννημένοι νύχτα) για μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Το ενδιαφέρον σας στρέφεται στους σημαντικούς άλλους σήμερα, όπου θέλετε να περάσετε χρόνο μαζί τους και να τους φροντίσετε. Οι κυκλοθυμικές αντιδράσεις τους το απόγευμα σας προκαλούν μια αναστάτωση και νιώθετε ότι δε σας καταλαβαίνουν. Μπορεί όμως εσείς να γίνετε απότομοι και να προκαλέσετε αντιδράσεις στους άλλους. Δεχτείτε το μερίδιο ευθύνης σας και συζητήστε μαζί τους ό,τι σας πείραξε.  

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ανησυχείτε λίγο παραπάνω σήμερα για εργασιακά θέματα και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Οργανώστε τις δουλειές σας, αλλά προσέξτε την επικριτικότητα και το πείσμα σας για να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με συναδέλφους. Μην αμελήσετε να ξεκουραστείτε σήμερα, να φροντίσετε δικές σας ανάγκες ή και του κατοικίδιού σας.

Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)

Μέρα που το ενδιαφέρον σας στρέφεται στο να διασκεδάσετε, να εκφραστείτε, να περάσετε χρόνο και να φροντίσετε τα παιδιά σας ή το ταίρι σας. Το απόγευμα πιέζεστε από συζητήσεις και απαιτήσεις των άλλων και αυτό θα φέρει προβλήματα είτε με ένα κοντινό σας άτομο ή σε μια επαγγελματική συνεργασία.

Καρκίνος (21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)

Έχετε ανάγκη να κάτσετε σπίτι, να το περιποιηθείτε και να ασχοληθείτε με τα άτομα της οικογένειας ή τον σύντροφό σας περνώντας ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Το απόγευμα κάποιες υποχρεώσεις σας χαλάνε την ηρεμία. Μη δώσετε πολύ σημασία, αφού είναι για λίγο. 

Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)

Κατάλληλη μέρα να μιλήσετε με συγγενικά άτομα που έχετε καιρό να επικοινωνήσετε ή και γείτονες που έχετε καιρό να δείτε. Μια κοντινή απόδραση θα σας κάνει πολύ καλό. Το απόγευμα  απαιτήσεις των παιδιών ή του συντρόφου σας, σας προκαλούν άγχος για τα οικονομικά σας. Συζητήστε μαζί τους τι μπορείτε να κάνετε και τι όχι. 

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Προσοχή σε έξοδα σήμερα που βασίζονται σε ξαφνικές συναισθηματικές ανάγκες και δεν είναι κάτι που πραγματικά χρειάζεστε. Το απόγευμα μια παρεξήγηση με το σύντροφο ή απαιτήσεις από κάποιο συγγενικό άτομο, σας προκαλεί εκνευρισμό. Βάλτε τα όρια σας, συνεχίστε τη μέρα σας και κάντε κάτι που θα τονώσει την αυτοεκτίμησή σας.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)

Η Σελήνη στο ζώδιο σας τονίζει την ανάγκη σας για αρμονικές επαφές. Είστε πιο συναισθηματικοί σήμερα και αναζητάτε συντροφικότητα. Θέλετε να καλύψετε τις δικές ανάγκες αλλά οι απαιτήσεις από τη δουλειά, μια υποχρέωση της καθημερινότητας ή ένα νέο όχι τόσο ευχάριστο σας βγάζει εκτός ηρεμίας. Διευθετήστε το με το δικό σας ευγενικό τρόπο και μην το πάρετε πολύ προσωπικά.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)

Η ανάγκη για αυτοανάλυση και το να μείνετε μόνοι σας σήμερα είναι μεγάλη. Ίσως νιώθετε ότι δε σας καταλαβαίνουν ή έχετε ανάγκη να φροντίσετε τον εαυτό σας, ακόμη και κάποιο δικό σας άτομο. Ένα οικονομικό θέμα σας προκαλεί άγχος. Διαχειριστείτε το με συνέπεια και οργανώστε το πλάνο σας.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

Αναζητάτε τη συντροφιά γνωστών και φίλων σας και είστε πολύ ευγενικοί και περιποιητικοί προς τις ανάγκες τους. Ίσως και να ξεκινήσετε μια καινούρια ομαδική δραστηριότητα. Προσέξτε λίγο τα λόγια σας με άτομα κοντινά σας και της οικογένειας, ιδίως το απόγευμα για να αποφύγετε εντάσεις.    

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)

 Σας ενδιαφέρει η κοινωνική και επαγγελματική σας εικόνα πάρα πολύ σήμερα. Θέλετε να αποδείξετε ότι είστε συνεργάσιμοι και ευγενικοί. Μπορεί να μάθετε για κινήσεις πίσω από τη πλάτη σας ή εσείς να πείτε πράγματα που δεν πρέπει. Προσέξτε τις αντιδράσεις σας, μη φανείτε αδύναμοι ή παρεξηγησιάρηδες γιατί θα επηρεάσει το κοινωνικό σας προφίλ.  

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)

Θέλετε να αποδράσετε από τα συνηθισμένα σήμερα. Ένα βιβλίο, μια εκδήλωση, ακόμη και επαφές με ανθρώπους από άλλες χώρες σας βοηθούν σε αυτό. Θέματα σπουδών, ενός σεμιναρίου σας απασχολούν επίσης. Υπάρχουν οικονομικοί περιορισμοί σε κάτι που θέλετε πολύ. Οργανωθείτε και δείτε πώς θα το καταφέρετε.   

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

 Οικονομικά ζητήματα που αφορούν τράπεζες, χρεωστικά υπόλοιπα, πιστωτικές κάρτες σας αγχώνουν παραπάνω σήμερα. Η συναισθηματική και σεξουαλική εγγύτητα είναι επίσης κάτι το οποίο σας επηρεάζει. Εκφραστείτε στο ταίρι σας ελεύθερα και συζητήστε τι θα σας έφερνε πιο κοντά.   

Από την Ελένη Στρατινάκη

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη