Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

Αννίτα Δημητρίου: Υιοθετεί στις πρόσφατες εμφανίσεις της την απόλυτη τάση της σεζόν

Τα σύνολα της που ακολουθούν το mega trend της εποχής.

Της Νίκης Βρυωνίδου 

Οι σχεδιαστές το είχαν κάνει σαφές ότι η σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2023-24 ανήκει στο κόκκινο, και μάλιστα στο fiery red που θα πει έντονο, δυναμικό, φλογερό και παθιασμένο. Οι προτάσεις τους δεν περιορίζονταν μόνο στα φορέματα και στις υπόλοιπες δημιουργίες αφόύ κόκκινα βάφτηκα τα παπούτσια, οι τσάντες, τα καλσόν, τα αξεσουάρ όπως γυαλιά ηλίου και γάντια, ακόμα και το κραγιόν μας.

Διάβασε ακόμη – Αννίτα Δημητρίου: Ίσως με το πιο stylish σύνολο που δημιούργησε τον τελευταίο καιρό

Το “παθιασμένο” κόκκινο λοιπόν είναι το χρώμα που κάνει εντυπωσιακό breakthrough στη μόδα του χειμώνα και αυτό γιατί είναι πραγματικά η απόλυτη απόχρωση για να τραβήξει σε οποιοδήποτε look και σε όποια οποιαδήποτε περίσταση.

Διάβασε ακόμη – Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα

Την τάση λοιπόν που την ακολουθούν πιστά οι fashionistas ανά τον κόσμο και οι εκπρόσωποι του street style ακολούθησε και η Αννίτα Δημητρίου στις πρόσφατες εμφανίσεις της καθώς πέραν του ότι είναι η απόλυτη τάση ταιριάζει και με το κλίμα της εορταστικής περιόδου που διανύουμε. Η πρόεδρος λοιπόν της Βουλής και Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού επέλεξε για μία γιορτινή εκδήλωση ένα κατακόκκινο φόρεμα σε στενή γραμμή και μαύρη λεπτή ζωνή στη μέση ενώ σε μία άλλη περίσταση επέλεξε κόκκινο blazer σε checked μοτίβο και ζώνη που δένει στη μέση για να αναδείξει ένα μαύρο σύνολο. 

Δες τα looks της Αννίτας Δημητρίου που ακολουθούν τη hot τάση της σεζόν: 

Διάβασε ακόμη