Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

David Beckham: γιορτάζει τις γυναίκες της ζωής του με μία τρυφερή ανάρτηση

Η αφιέρωση του διάσημου σταρ στις “απίθανες γυναίκες” της ζωής του.

Λίγο μετά τον θρίαμβο της γυναίκας του, Victoria Beckham, στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, όπου παρουσίασε τη νέα της συλλογή, ο David Beckham βρήκε ακόμα έναν λόγο να γιορτάσει εκείνη και τις υπόλοιπες γυναίκες που βρίσκονται στη ζωή του. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας που γιορτάζεται παραδοσιακά στις 8 Μαρτίου, ο πρώην ποδοσφαιριστής ανέβασε μία τρυφερή ανάρτηση για τις θαυμάσιες γυναίκες που τον περιτριγυρίζουν ξεκινώντας φυσικά από τη σύζυγό του και την κόρη του.

Διάβασε ακόμη – 5 επιδραστικές γυναίκες στο χώρο της μόδας στην Κύπρο

“Σε αυτή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας θέλω να γιορτάσω τις απίστευτες γυναίκες στη ζωή μου που με εμπνέουν με την εργασιακή ηθική τους, την αφοσίωση, την ευγένεια και την αγάπη για τις οικογένειές τους. Νιώθω τυχερός που τις έχω στη ζωή μου. Χρόνια Πολλά σε όλες τις απίθανες γυναίκες στον κόσμο. Σήμερα σας γιορτάζουμε”, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του, που συνόδευε μία σειρά από φωτογραφίες της συζύγου του, της κόρης του, Harper, της μητέρας του και της μητέρας της Victoria Beckham, όπως και των αδερφών του.

Ο Beckham με τη στάση ζωής του έχει αποδείξει πολλές φορές το πόσο αγαπάει τις γυναίκες. Η υποστήριξη στη σύζυγό του στη νέα καριέρα που επέλεξε να ακολουθήσει πριν από χρόνια, αλλά και η αγάπη που δείχνει στη μικρή του κόρη, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να την προστατεύει και να της μαθαίνει τι σημαίνει να αγαπάς με πολλές αγκαλιές και φιλιά, είναι απλά πηγή έμπνευσης.

Πέρα, λοιπόν, από όλες τις γυναίκες που γιορτάζουν σήμερα, μπορούμε να γιορτάζουμε και τους άνδρες που βρίσκονται δίπλα τους και τους κάνουν να λάμπουν ακόμα πιο δυνατά. Όπως ακριβώς κάνει και ο David Beckham.

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη