Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ο Δίας στον Ιχθύ φέρνει τύχη σε αυτά τα τρία ζώδια

Ποιοι θα είναι λοιπόν οι τυχεροί;

Από τον Χρήστο Άρχο.

Ο Δίας ξαναμπαίνει στο ζώδιο του Ιχθύ και φέρνει σημαντικές και θετικές εξελίξεις για αυτά τα τρία ζώδια. Από τις 28/10 μέχρι και τις 20/12 ποιοι θα είναι λοιπόν οι τυχεροί;

Ιχθύες
Ο Δίας ξαναμπαίνει στο ζώδιο σας και φέρνει αρκετά μεγάλες αλλαγές και τύχη στη ζωή σας. Γενικά θα νοιώσετε ότι ανανεώνεστε σε όλα τα επίπεδα και κυρίως αλλάζει η προοπτική σας. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρετε να αλλάξετε πολλά κακώς κείμενα και κυρίως θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Στα αισθηματικά επίσης ζητήματα θα νοιώσετε ιδιαίτερα τυχεροί και με μεγάλες δυνατότητες επιλογής και ικανοποίησης στο ερωτικό επίπεδο ενώ είναι μία περίοδος μεγάλης επιτυχίας και σε θέματα οικίας με πιθανή αγοραπωλησία. Ιδιαίτερη εύνοια οι γεννημένοι 18 – 20 Μαρτίου.

Καρκίνος
Για εσάς αυτή η περίοδος είναι σημαντική γιατί φέρνει πραγματοποίηση ονείρων και νέων επιθυμιών. Το επόμενο διάστημα θα είναι πολύ σημαντικό γιατί θα σας δώσει τη δυνατότητα να πετύχετε τα όνειρα σας και κυρίως θα μπορέσετε να κάνετε ένα σημαντικό ταξίδι που περιμένατε καιρό και θα σας δώσει τη δυνατότητα να βγάλετε αρκετά χρήματα. Επίσης πολύ σημαντικές επιτυχίες θα υπάρξουν σε θέματα που έχουν να κάνουν με σπουδές καθότι μπορεί να ξεκινήσετε κάτι το οποίο μπορεί να είχατε τελειώσει. Ιδιαίτερη εύνοια οι γεννημένοι 20 – 22 Ιουλίου.

Σκορπιός
Τυχεροί επιτέλους στον έρωτα με νέες σχέσεις να έρχονται στο προσκήνιο και να νοιώθετε τρομερά δημιουργικοί. Περίοδος μεγάλης ανάπτυξης σε θέματα δημιουργικότητας με σημαντικές ιδέες που θα πραγματοποιήσετε και θα αλλάξετε τη ζωή σας δυναμικά και μία περίοδος που σίγουρα θα σας δώσει καινούρια προοπτική και σημαντική επιτυχία στη δουλειά σας. Όσοι/ες θέλετε να κάνετε μία προσπάθεια για ένα παιδάκι θα μπορέσετε να έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες και επιτυχίες. Ιδιαίτερη εύνοια οι γεννημένοι 20 – 22 Νοεμβρίου.

Άλλα ζώδια που θα ευνοηθούν: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

Κάθε ζώδιο θα έχει μία ευκαιρία
Κριός: Ψυχική ηρεμία
Ταύρος: Κοινωνικοποίηση
Δίδυμοι: Καριέρα
Καρκίνος: Στόχοι, ταξίδια, σπουδές
Λέων: Οικονομικά τρίτων
Παρθένος: Σχέσεις, έρωτες, συνεργασίες
Ζυγός: Εργασία
Σκορπιός: Έρωτας, παιδιά, δημιουργικότητα
Τοξότης: Σπίτι
Αιγόκερως: Επικοινωνία
Υδροχόος: Οικονομικά
Ιχθύες: Εύνοια σε όλους τους τομείς, ευεξία

Διάβασε ακόμη