Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Zick zacking: Η νέα μέθοδος εφαρμογής της μάσκαρα που έγινε viral

Ένας έξυπνος τρόπος να πετύχεις μακριές και πυκνές βλεφαρίδες.

Της Άντριας Αρχοντίδου

Όταν μέσα από τα πιο δημοφιλή  social media διακηρύσσεται μια νέα τάση ομορφιάς, πρέπει οπωσδήποτε να την δοκιμάσουμε για να δούμε αν όντως “δουλεύει”.  Το νέο beauty hack που έγινε viral, είναι ένας νέος τρόπος για να ανυψώσεις τις βλεφαρίδες σου και το μόνο που χρειάζεσαι είναι η αγαπημένη σου μάσκαρα.

Αν είσαι από τις γυναίκες που έχουν κοντές βλεφαρίδες χωρίς καμπύλη, τότε θα ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να κρατήσεις γυρισμένες ψηλά τις βλεφαρίδες σου ακόμη κι αν έχεις χρησιμοποιήσει ψαλίδι.

Διάβασε ακόμη – Pumpkin eyes: 5 make-up looks εμπνευσμένα από το πιο hot χρώμα του φθινοπώρου

Η νέα μέθοδος που ονομάζεται “Zick Zacking”, είναι το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζεις για βλεφαρίδες που φτάνουν στους ουρανούς!

Στις περισσότερες ρουτίνες μακιγιάζ, η εφαρμογή μάσκαρας περιλαμβάνει μερικά απλά περάσματα στις βλεφαρίδες. Αλλά η μέθοδος  “Zick Zacking” είναι εδώ για να μας δείξει πώς η επίστρωση της κάθε μοναδικής βλεφαρίδας εξασφαλίζει πραγματικά μεγαλύτερη ανύψωση.

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τραβήξεις απαλά το δέρμα των βλεφάρων τεντώνοντας το προς τη γραμμή των μαλλιών σου και, στη συνέχεια, κράτησε το ραβδί της μάσκαρας σου κάθετα και κάνε zick zack (ή zig-zag) το βουρτσάκι στις βλεφαρίδες για να καλύψεις τις άκρες και τις πλευρές κάθε τρίχας. Μόλις τελειώσεις, απλώς πέρασε μια στρώση με το βουρτσάκι όπως κάνεις συνήθως και θα δεις ότι οι βλεφαρίδες είναι πιο ανασηκωμένες και καμπυλωτές!

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη