Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Brad Pitt: Όλα όσα δήλωσε για τη μόδα και το στυλ σε πρόσφατη συνέντευξη του

Μοιράστηκε το μυστικό πίσω από το signature, effortlessly cool στυλ του.

Της Νικόλ Ζένιου

Με αφορμή το νέο διαφημιστικό σποτ για γνωστή εταιρεία μηχανών καφέ, την De’Longhi, ο 57χρονος ηθοποιός μίλησε στο ανδρικό περιοδικό Esquire και αναφέρθηκε στο προσωπικό του στυλ. “Αν έχω κάποιο στυλ, είναι το ‘κανένα στυλ'”, δήλωσε ο ηθοποιός, ο οποίος προτιμά τα ποιοτικά σχέδια, χωρίς να ακολουθεί τα trends. Ωστόσο, ο Brad Pitt είναι ανάμεσα στους πιο καλοντυμένους άνδρες στο Hollywood και σίγουρα γνωρίζει αρκετούς στυλιστικούς κανόνες που πάντα ακολουθεί:

“Μ’αρέσει η μονοχρωμία, χωρίς όμως να είναι στολή. Μ’αρέσει η απλότητα. Μ’αρέσουν οι λεπτομέρειες στο ράψιμο, ο τρόπος με τον οποίο κανείς το νιώθει πάνω του”, είπε χαρακτηριστικά ο Pitt, για τον τρόπο που του αρέσει να ντύνεται.

Από την άλλη θα προτιμήσει τα πολυτελή πράγματα, χωρίς όμως να θέλει να δείχνει υπερβολικός. Για εκείνον είναι οι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, επιλέγοντας την άνεση πάνω από τα trends, κάτι το οποίο το θεωρεί κουραστικό – το να ακολουθεί κάποιος συνεχώς τις τάσεις. “Όσο μεγαλώνεις, γίνεσαι πιο ιδιότροπος και η άνεση γίνεται πιο σημαντική. Θεωρώ πως είναι τόσο απλό”, πρόσθεσε ο ηθοποιός και παραγωγός ταινιών.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

A post shared by Brad Pitt (@bradpittofflcial)

“Μου αρέσει ο τρόπος που νιώθεις ένα καλό ρολόι στο χέρι σου, και η αίσθηση της εσωτερικής επένδυσης ενός παλτού. Αυτές είναι οι λεπτομέρειες που προσέχω, δεν ακολουθώ ποτέ τις τάσεις, το βρίσκω κουραστικό.” Πρόσθεσε, “όσο μεγαλώνεις, γίνεσαι πιο ιδιότροπος και η άνεση είναι το πιο σημαντικό κομμάτι. Νομίζω είναι τόσο απλό.”

Δες την νέα καμπάνια της De’Longhi στην οποία πρωταγονιστεί.

Διάβασε ακόμη