Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

5 υπέροχα και άκρως καλοκαιρινά χτενίσματα

Πέντε γνωστές Ελληνίδες σου δίνουν ιδέες για τα hair looks των διακοπών σου.

Της Γεωργίας Γεωργίου

Καλοκαιράκι! Η αγαπημένη εποχή για πολλές από εμάς καθώς πέρα από τις διακοπές, είναι μια περίοδος όπου μπορούμε να είμαστε ανέμελες, τόσο ενδυματολογικά όσο και σε ότι αφορά την εξωτερική μας ομορφιά.

Τα περισσότερα προϊόντα μακιγιάζ μπαίνουν στο συρτάρι, το ίδιο ισχύει για σίδερα και  πιστολάκια μαλλιών. Τι γίνεται όμως σε περιπτώσεις που θες να πας κάπου ιδιαίτερα ή βρίσκεται σε διακοπές και θες να κάνεις μια βραδινή έξοδο;

Φόρεσε ένα αέρινο φόρεμα, εφάρμοσε στο πρόσωπο bronze powder και κόκκινο κραγιόν ενώ πιο κάτω πάρε ιδέες από πέντε γνωστές Ελληνίδες για τα χτενίσματα σου.

ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ

Χώρισε τα μαλλιά σου στη μέση κάνοντας δυο αλογοουρές και στη συνέχεια πλεξούδες τις οποίες θα βάλεις τη μία μέσα στην άλλη.

ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ

Μια πολύ stylish, γρήγορη και εύκολη ιδέα είναι η κοτσίδα της μπαλαρίνας.

ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ

Από τα πιο αγαπημένα μας hairstyle που σίγουρα θα υιοθετήσουμε αυτό το καλοκαίρι. Πρόκειται για δυο bubble αλογοουρές χωρισμένες στη μέση. 

Διάβασε ακόμη – Μαντήλι: 9 εύκολοι τρόποι για να το δέσει στα μαλλιά σου

ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ

Εδώ βρίσκεται η λύση εάν έχεις καρέ μαλλιά και δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις καθόλου πιστολάκι. Με τα κατάλληλα προϊόντα styling μπορείς να κάνεις μια χαμηλή αλογοουρά. 

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ   

Γαλλική πλεξούδα, αγαπημένη και all time classic! Και όταν την ξεπλέξεις την επόμενη ημέρα, έχεις ακόμη ένα νέο wavy χτένισμα.

Διάβασε ακόμη