Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

3 τάσεις στα φρύδια που θα κυριαρχήσουν το 2021

Η make-up artist, Βαρβάρα Νικολακάκη μας ενημερώνει ποια σχήματα στα φρύδια είναι τάση και με tips μας βοηθά να αποκτήσουμε εύκολα το νέο μας look.

Σημαντικό κομμάτι του μακιγιάζ μας είναι τα φρύδια μας. Θεωρείται η κορνίζα των ματιών μας κι αλλάζει πολύ το ύφος και γενικότερα ολόκληρο το πρόσωπο μας.

Η περίοδος που διανύουμε είναι ιδανική για να αφήσουμε τα φρύδια μας να μεγαλώσουν έτσι ώστε να μπορούμε να διορθώσουμε το σχήμα τους.

Διάβασε ακόμη – Tips από την Βαρβάρα Νικολακάκη για να εφαρμόσεις σωστά τις σκιές σου

  1. ΣΗΚΩΜΕΝΑ ΦΡΥΔΙΑ

Ένα σχήμα φρυδιών που συναντήσαμε στις πασαρέλες αλλά και στο Instagram είναι τα χοντρά σηκωμένα φρύδια, μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν που ήδη πολλές Κύπριες άρχισαν να την υιοθετούν. Υπάρχουν πολλά προϊόντα στην αγορά που θα σας βοηθήσουν να κάνετε μόνες αυτό το αποτέλεσμα όπως σαπούνι ή gel.

  1. ΛΕΠΤΑ ΦΡΥΔΙΑ

Δεύτερο σχήμα που μπορούμε να συναντήσουμε είναι τα λεπτά κι όχι τόσο γεμάτα φρύδια. Όχι αυτά που συναντήσαμε το 2000 αλλά μιλάμε για φυσικά λεπτά φρύδια που δεν τα πειράζουμε και τα αφήνουμε στο φυσικό τους σχήμα. Μπορεί να τονίσουμε λίγο το μέγεθος χρησιμοποιώντας ένα μολύβι στο φυσικό μας χρώμα.

  1. ΙΣΙΑ ΦΡΥΔΙΑ

Τρίτο σχήμα που μπορούμε να επιλέξουμε και μας βοηθάει έτσι ώστε να φαίνονται τα μάτια μας μεγαλύτερα είναι τα ίσια φρύδια. Αφαιρούμε με ένα τσιμπιδάκι την καμπύλη των φρυδιών μας και δημιουργούμε ένα ίσιο φρύδι με μολύβι ή gel eyeliner. 

Ευχαριστίες στη make-up artist, Βαρβάρα Νικολακάκη. Instagram: barbara_nikolakaki, themakeupprobybn, Facebook: Barbara Nikolakaki, The Make Up Pro by Barbara Nikolakaki

Φωτογραφίες: pinterest

Διάβασε ακόμη