Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Victoria Beckham: Τα skincare tips της που πρέπει να ξέρεις για να έχεις λαμπερή και νεανική επιδερμίδα

Τα σημαντικά βήματα που ακολουθεί στην ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της.

Της Άντριας Αρχοντίδου

Το πρώην Spice Girl και επιχηρηματίας, άνοιξε το ντουλάπι με τα skincare προϊόντα της στους 32 εκατομμύρια followers της στο Instagram  για να μιλήσει για την κυριακάτικη πρωινή ρουτίνα της. Ενώ γνωρίζουμε ήδη ότι είναι οπαδός του LED light για τη διόγκωση και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας και ότι η δική της σειρά προϊόντων είναι φυσικά πάντα στη διάθεσή της, η Victoria Beckham, μας αποκάλυψε και ένα επιπλέον στοιχείο στην βελτιωμένη ρουτίνα της.

Διάβασε ακόμη – Korean glass skin: 10 βήματα για να πετύχεις ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα με το μακιγιάζ

Η μάσκα προσώπου αποτελεί βασικό μέρος της κυριακάτικης ρουτίνας της Victoria για το δέρμα και αποκάλυψε ότι της αρέσει να αφήνει τη μάσκα της για 45 λεπτά έως μία ώρα, ώστε το δέρμα της να μπορεί πραγματικά να αποκομίσει τα οφέλη. Εξηγώντας ότι τα προϊόντα που χρησιμοποιεί είναι περισσότερο καθαριστικά και θρεπτικά, η Victoria συνέχισε να περιγράφει τα πλεονεκτήματα της χρήσης των δύο καθαριστικών της (τα οποία αφαιρούν το μακιγιάζ και τη βρωμιά ενώ καθαρίζουν και επαναφέρουν το δέρμα), πριν καταλήξει με συμβουλές για τα οφέλη του να ξεκλέβεις λίγη ώρα στην πολυάσχολη εβδομάδα σου για την τόσο σημαντική self-care ρουτίνα όταν μπορείς.

Διάβασε ακόμη – Frozen cucumber facial: Το αποτελεσματικό skincare trick που τονώνει την επιδερμίδα με φυσικό τρόπο

Ομολογουμένως, είμαστε ούτως ή άλλως όλες αυτιά όταν πρόκειται για τα μυστικά περιποίησης της Victoria, αλλά είμαστε ήδη μεγάλοι υποστηρικτές του να ακούς το δέρμα σου και να ενεργείς αναλόγως.

Η Victoria σημειώνει ότι αλλάζει τις μάσκες της ανάλογα με το τι χρειάζεται το δέρμα της και ότι η διαίσθηση είναι ένας λογικός τρόπος για να αποκτήσεις πιο φρέσκια και υγιή επιδερμίδα.

 Φωτογραφία: Instagram/ @intothegloss

Διάβασε ακόμη