Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Victoria Beckham: Η μεγάλη ανησυχία της για την Harper και τα social media

Η σχεδιάστρια μοιράστηκε τις ανησυχίες της για την κόρη της και το πώς είναι να μεγαλώνει στην εποχή αυτή.

Θα έλεγε κανείς πως είναι σκληρό να μεγαλώνεις στην εποχή των social media, κάτι που ενστερνίζεται απόλυτα η Victoria Beckham, η οποία έχει τις ανησυχίες της σχετικά με τη 10χρονη κόρη της, Harper.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η σχεδιάστρια και πρώην μέλος του συγκροτήματος Spice Girls μοιράστηκε τους προβληματισμούς της, δηλώνοντας πως προς το παρόν είναι εντάξει με το να ξέρει πως η μικρότερη κόρη της δεν έχει social media. “Η Harper δεν είναι στα social media, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχούμε ακόμα. Όμως βλέποντας το πόσο σκληροί μπορούν να γίνουν οι άνθρωποι, ναι πράγματι με ανησυχεί”, εξήγησε.

Διάβασε ακόμη – David Beckham: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών με την κόρη του, Harper στη Βενετία

Όπως πρόσθεσε, “είναι σε αυτή την ηλικία όπου το σώμα της θα αρχίσει να αλλάζει, όμως πρέπει να σιγουρέψουμε πως επικοινωνούμε πολύ ως οικογένεια και πως έχει γύρω της καλούς φίλους. Όμως είναι κάπως τρομακτικό, δεν μπορώ να πω ψέματα“.

Και μπορεί να φοβάται τα hate comments που ενδέχεται η κόρη της να λάβει στο μέλλον, ωστόσο η 10χρονη Harper δεν διστάζει να πει την άποψή της για τις παλαιότερες στιλιστικές επιλογές της μητέρας της. Ειδικότερα, όπως δήλωσε η Beckham, η μικρή της της έκανε κριτική για το ότι τα ρούχα της την εποχή της δεκαετίας του 1990 ήταν ανάρμοστα, γεγονός που η σχεδιάστρια το πήρε στην πλάκα.

Διάβασε ακόμη – Victoria Beckham: Ανέβασε story με τη “μοναδική” φωτογραφία που χαμογελά δίπλα στον David

Πρόσφατα, η ίδια ένιωσε την ανάγκη να αλλάξει λίγο το στιλ προκειμένου να νιώσει περισσότερο σέξι, αφού τα τελευταία χρόνια λόγω δουλειάς είχε συνηθίσει να “παραντύνεται”.

Πριν από λίγες ημέρες, η Beckham γιόρτασε με τον σύζυγό της, David, 23 χρόνια γάμου, δίνοντας την απάντησή της στις κακές γλώσσες που έλεγαν πως η σχέση τους δεν θα κρατούσε.

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφία: Instagram/ @victoriabeckham

Διάβασε ακόμη