Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Αστρολογικές προβλέψεις (22/05)

Συναισθηματική ασάφεια.

Στην πορεία για την αυριανή Πανσέληνο, ο Ήλιος βρίσκεται στην 2η μοίρα του ζωδίου των Διδύμων και μας προδιαθέτει να είμαστε ανοιχτοί  στις κοινωνικές επαφές και να αναζητούμε την επικοινωνία, μερικές φορές χωρίς συγκεκριμένο σκοπό. Η  Σελήνη κινείται μέσα στο ζώδιο του Σκορπιού κάνοντάς μας συναισθηματικούς, δοτικούς αλλά και λίγο ζηλιάρηδες ή κτητικούς, όμως μας καλεί να δούμε κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων. Σε εξέλιξη βρίσκεται και το τρίγωνο του Ήλιου από το ζώδιο των Διδύμων με τον Πλούτωνα στις αρχές του Υδροχόου, που δίνει ισχυρή διαίσθηση και χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε το σωστό  μήνυμα και να τη χρησιμοποιήσουμε εποικοδομητικά.

Επηρεάζονται κυρίως το Α΄ και  Γ΄ Δεκαήμερο του Ταύρου, Σκορπιού, Λέοντα και Υδροχόου, όπως και Δίδυμοι  – Υδροχόοι, Κριοί – Δίδυμοι, που είναι γεννημένοι στις αρχές του Α΄ Δεκαημέρου.

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, σήμερα αρχίζουν επιτέλους να κινούνται τα θέματα που σας απασχολούν. Ίσως έχετε συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν αλλά καλό είναι να μην επενδύσετε συναισθηματικά. Εσείς που είστε γεννημένοι το Β΄ Δεκαήμερο φροντίστε να είστε προσεκτικοί στις αντιδράσεις σας και συγκρατήστε όσο είναι δυνατόν την παρορμητικότητα σας, γιατί οι εντάσεις είναι προ των πυλών.

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, ίσως σήμερα θέλετε να απομονωθείτε χωρίς να ξέρετε το λόγο και καλό είναι να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας, αλλά μην ξεχνάτε τους αγαπημένους σας. Τα επαγγελματικά είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν και ίσως δεχτείτε κάποιον περιορισμό. Αποφύγετε να δυσανασχετήσετε και δείξτε υπομονή. Εσείς του Γ΄ Δεκαημέρου θα έχετε αρκετές ευκαιρίες επέκτασης των σχεδίων σας αλλά προσοχή στις υπερβολές. Τα ψιλά γράμματα σε κάθε είδους συμφωνία, χρειάζονται προσοχή.

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, για εσάς του Α΄ Δεκαημέρου είναι ευνοϊκή μέρα για θέματα σπουδών και έχετε την ευκαιρία να επιτύχετε σε τυχόν εξετάσεις ή να κάνετε μία καλή επιλογή ανώτερης εκπαίδευσης. Εσείς που ανήκετε στο Β΄ Δεκαήμερο ίσως νιώσετε έναν περιορισμό ή εγκλωβισμό σε κάποια κατάσταση αλλά ενδύκνειται υπομονή.  Για όλους όμως υπάρχει αρκετό παρασκήνιο που σύντομα θα αποκαλυφθεί οπότε κρατήστε κρυφές τις απόψεις και τις ιδέες σας για να μην τις εκμεταλλευτούν άλλοι.

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού που είναι φιλικό προς εσάς και παρόλο που δεν είναι η καλύτερη της θέσης σας ευνοεί σε θέματα σχέσεων και παιδιών. Δείξτε την τρυφερή πλευρά του εαυτού σας και αναθερμάνετε σχέσεις με τους αγαπημένους σας. Σήμερα είναι ιδανική μέρα να ξεκινήσετε διατροφή ή ένα πρόγραμμα γυμναστικής που σας ταιριάζει.

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, θέματα οικογένειας και σπιτιού θα σας απασχολήσουν σήμερα και καλείστε να μην πάρετε θέση αμέσως αλλά να ζυγίσετε τις καταστάσεις και να δείτε τι κρύβεται κάτω από το χαλί. Αν αυτό που ανακαλύψετε δεν είναι στα ζητούμενα σας, πάρτε το χρόνο σας για να δείτε πως θα το διαχειριστείτε πιο εποικοδομητικά στο μέλλον. Αποφύγετε καταστάσεις που δεν ωφελούν την πρόοδο σας γενικότερα.

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, προσοχή στα οικονομικά σας σήμερα γιατί κάποια απώλεια θα σας δημιουργήσει άγχος. Οι σχέσεις με σύντροφο ή συνεργάτες ίσως σας προβληματίσουν αρκετά και θα πρέπει να είστε πλήρως συγκεντρώμενοι στους στόχους σας. Ιδανική μέρα για να προγραμματίσετε κάποιον έλεγχο για την υγεία σας.

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, σήμερα ίσως νιώσετε μια νοσταλγία για το παρελθόν, ίσως όμως και η αυτοπεποίθηση σας να μην είναι σε υψηλά επίπεδα. Κοιτάξτε το μέλλον περισσότερο με τη λογική και μην αναλώνεστε σε καταστάσεις που έχουν τελειώσει. Ιδανική μέρα για να τακτοποιήσετε οφειλές ή να προχωρήσετε σε κάποια ρύθμιση χρεών προς το δημόσιο ή τράπεζα.

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, μια έντονα συναισθηματικά μέρα σας περιμένει αλλά έχετε τη δύναμη να ανταπεξέλθετε σε ότι σας προκύψει. Ειδικά στις σχέσεις και στις συνεργασίες χρησιμοποιήστε διπλωματία για ό,τι ξαφνικό προκύψει που δεν σας ωφελεί. Εσείς που είστε γεννημένοι το Γ΄ Δεκαήμερο αποφύγετε τις υπερβολές και τις εξιδανικεύσεις προσώπων ή καταστάσεων.

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, ο κυβερνήτης σας είναι ήδη με το ένα “πόδι” στο ζώδιο των Διδύμων και ετοιμάζεται να σας δώσει την εύνοιά του από απέναντι. Ξεκινήστε σήμερα να βάζετε τις βάσεις προκειμένου να αποφύγετε προβλήματα που θα προκύπτουν. Ασχοληθείτε διεξοδικά με θέματα στην εργασία που σας απασχολούν για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων από τις ανακατατάξεις που έπονται.

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, σήμερα το μυαλό σας στρέφεται κυρίως στα οικονομικά σας και προσπαθείτε να βρείτε τρόπους να ανακάμψετε καθώς οι περιορισμοί που δέχεστε είναι αρκετοί. Εκτός από τα οικονομικά, θα σας απασχολήσει έντονα και ο τομέας των ερωτικών σας σχέσεων και παρόλο που είστε ανοιχτοί να προχωρήσετε σε κάποια νέα γνωριμία κρατήστε μικρό καλάθι.

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, σήμερα θα σας αποσχολήσουν ξαφνικές ανακατάξεις στο σπίτι και την οικογένεια που κάποιες από αυτές τις επιθυμείτε διακαώς. Καλό είναι να πάτε με την ροή των πραγμάτων για να είστε ωφελημένοι ψυχικά αλλά και οικονομικά. Προσοχή χρειάζεται στις μετακινήσεις σας και στις σχέσεις με συγγενείς και γείτονες που δεν θα διστάσουν να σας δημιουργήσουν εντάσεις. Φανείτε συνετοί και προσγειωμένοι.

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, είστε σε μία διαρκή υπερένταση και νιώθεται ότι δεν υπάρχει διέξοδος. Η καλύτερη εκτόνωση είναι να ασχοληθείτε με πνευματικά θέματα ή να σκεφτείτε τι σπουδές μπορείτε να κάνετε ξεκινώντας από σήμερα την αναζήτηση. Η Σελήνη από το Σκορπιό μπορεί να είναι φιλική και στο δικό σας ζώδιο, όμως σας δημιουργεί ανασφάλειες που πρέπει να διαχειριστείτε έξυπνα και να τις ξεπεράσετε δυναμικά.

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη