Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

Justin Timberlake – Jessica Biel: Γιατί μετακόμισαν από το Λος Άντζελες στο Νάσβιλ

Ο τρόπος ζωής στο Hollywood δεν είναι για όλους.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Ο Justin Timberlake και η Jessica Biel μετακόμισαν από το Λος Άντζελες στο Νάσβιλ με τους γιους τους Silas και Phineas πριν από μερικά χρόνια.

Η 42χρονη Biel εξήγησε στην εκπομπή “Let’s Talk Off Camera With Kelly Ripa” του SiriusXM ότι η οικογένεια μετακόμισε για να ξεφύγει από τους παπαράτσι του Hollywood.

Διάβασε ακόμη – Justin Timberlake – Jessica Biel: Tο τρυφερό βίντεο από την απόδραση τους στα χιόνια

“Θέλουμε να μοιραστούμε την οικογένειά μας με τους αγαπημένους μας και τους φίλους μας και επίσης, καταλαβαίνουμε ότι η δουλειά μας έχει αυτό το σημαντικό στοιχείο που αφορά το κοινό, οπότε καταλαβαίνουμε αυτό το κομμάτι, αλλά επίσης αυτά τα παιδιά δεν το επέλεξαν αυτό”, εξήγησε.

Η Biel συνέχισε: “Δεν θέλω να τα εκθέσω κατά κάποιο τρόπο μέχρι να έχουν τη δυνατότητα να πάρουν αυτή την απόφαση για τον εαυτό τους, καταλαβαίνετε; Και ξέρω ότι … αυτός ακριβώς ο κόσμος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι το μέρος όπου υπάρχουν και ζουν και αυτό θα είναι ένα πολύ μεγάλο μέρος της ζωής τους και της πραγματικότητάς τους”.

Το 2021, το Us Weekly ανέφερε ότι η Biel και ο Timberlake εγκαταστάθηκαν στο Tennessee με τα δύο παιδιά τους και ήταν “τόσο χαρούμενοι” που μετακόμισαν μακριά από την Καλιφόρνια.

Διάβασε ακόμη – Jessica Biel: “Νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στα 40”

Μια πηγή δήλωσε ακόμη: “Και οι δύο προτιμούν τη ζωή στην εξοχή. Είναι υπέροχο για τα αγόρια γιατί έχουν τόσο πολύ χώρο και ελευθερία”.

Ο Timberlake και η Biel είναι παντρεμένοι από το 2012.

Διάβασε ακόμη