Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, 2022

Jessica Biel: “Νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στα 40”

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε για το νέο ηλικιακό ορόσημο, αλλά και τα 10 χρόνια γάμου που γιόρτασε με τον Justin Timberlake.

Για κάθε γυναίκα, η ηλικία των 40 αποτελεί ένα νέο σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή, ωστόσο το γεγονός ότι μεγαλώνουν, δεν το παίρνουν όλες με θετικό τρόπο. (Βλ. Monica από τα “Friends” στο πάρτι γενεθλίων της για τα 30α). Η Jessica Biel, πάλι, είναι συμφιλιωμένη με τον εαυτό της, νιώθοντας πιο δυνατή από ποτέ στη νέα αυτή “αρχή”.

Διάβασε ακόμη – Naomi Biden: Ο εντυπωσιακός γάμος της εγγονής του Joe Biden στον Λευκό Οίκο

Ειδικότερα, καλεσμένη στην εκπομπή TODAY με τη Hoda και τη Jenna, η ηθοποιός εξομολογήθηκε για το πώς ένιωσε αυτή τη “μετάβαση”. “Πραγματικά δεν ένιωσα κάπως περίεργα. Δεν ένιωσα πως η ζωή μου έφυγε ή τελείωσε. Δεν ένιωσα έτσι. Αυτή είναι μια ωραία κίνηση σε μία νέα δεκαετία, νιώθω πως αποδέχομαι το ποια είμαι και νιώθω καλά”, είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση πλέον.

Παράλληλα, στην εκπομπή σχολίασαν και το γεγονός πως η ίδια και ο σύζυγός της, Justin Timberlake, γιόρτασαν 10 χρόνια γάμου, ανανεώνοντας τους όρκους τους. Όπως εξήγησε, δεν ήταν τόσο μεγάλο ζήτημα, όσο ακούγεται. Απλά προσκάλεσαν κάποιους κοντινούς φίλους, σε αυτή τη μικρή γιορτή, την οποία έφτασαν πολύ κοντά να αναβάλουν. Ωστόσο, όπως εξομολογήθηκε ήταν πολύ συγκινητικό, και όχι ανόητο όπως φοβήθηκαν πως θα έβγαινε.

Όσο για το πώς είναι η σχέση τους 10 χρόνια αργότερα, η Biel δήλωσε πως: “νομίζω πως είναι ένας συνδυασμός απόλυτης ασφάλειας και βαθιάς κατανόησης του άλλου ατόμου. Αλλά και ασφάλεια για νέες περιπέτειες ξανά και το να είμαστε περίεργοι για τον κόσμο ξανά, ως ζευγάρι και ως άτομα. Πρέπει να εξακολουθείς να δουλεύεις σκληρά για να την ανανεώνεις”. Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε πως ο σύζυγός της της λέει συχνά, πως δεν πρέπει να σταματήσουν να βγαίνουν έξω ως ζευγάρι και ίσως αυτό είναι το μυστικό για μια επιτυχημένη σχέση.

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη