Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το εύκολο styling hack που αναβάθμισε ένα οικονομικό φόρεμα 

Το καλοκαιρινό φόρεμα που μπορούμε να φορέσουμε σε πολλές περιστάσεις.

Ο ρόλος που παίζουν τα αξεσουάρ σε κάθε look μας είναι πρωταγωνιστικός και καμία από εμάς δεν μπορεί να αρνηθεί πόσο μπορούν να μεταμορφώσουν με ευκολία κάθε σύνολο μας και να μας βοηθήσουν να εκφράσουμε το στιλ και την προσωπικότητα μας. Κι ενώ τα αξεσουάρ της συλλογής μας μπορούν να ολοκληρώσουν κάθε outfit μας, πολύ συχνά αισθανόμαστε πως ολοκληρώνουν κι εμάς τις ίδιες καθώς σίγουρα θα έχεις αισθανθεί κι εσύ πως κάτι λείπει από την εμφάνιση σου όταν έχεις ξεχάσει να ολοκληρώσεις το look σου με τα αγαπημένα σου αξεσουάρ.

Παρόλο που η κάθε γυναίκα έχει συγκεκριμένα αξεσουάρ που προτιμάμε για την καθημερινότητα μας ή με κάποια συγκεκριμένα outfits, είναι σημαντικό εάν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ενημερωμένο σύνολο να παρατηρούμε και τα trends τα οποία επικρατούν έτσι ώστε να προσθέτουμε stylish updated πινελιές με στιλιστική ευκολία στο σύνολο μας.

Διάβασε ακόμη – Σταματίνα Τσιμτσιλή: Επιλέγει για ακόμη μία φορά Έφη Παπαϊωάννου και εντυπωσιάζει

Τσάντες, παπούτσια, αξεσουάρ για τα μαλλιά όπως και κοσμήματα είναι κάποιες από τις βασικότερες επιλογές που έχουμε για να αναβαθμίσουμε και να ανανεώσουμε ένα σύνολο. Πέρα όμως από αυτά τα basic αξεσουάρ, τα οποία έχουν και πρακτική σημασία, υπάρχει ακόμη ένα key accessory το οποίο δεν προτιμάμε τόσο συχνά παρά μόνο για πρακτικούς λόγους, ο λόγος για τις ζώνες.

Χωρίς όμως αμφιβολία μπορούμε να πούμε πως μία ζώνη προσθέτει μεγάλη αισθητική αξία στα σύνολα μας καθώς, παρά την απλότητα της, μπορεί να μεταμορφώσει και να αναβαθμίσει πολλά από τα looks μας ενώ μία statement ζώνη μπορεί να είναι αυτή η οποία θα είναι “υπεύθυνη” για τον stylish χαρακτήρα του outfit μας.

Διάβασε ακόμη – Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η mini φούστα της από high street brand για all day εμφανίσεις

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε να αναβαθμίσει ένα κομψό αμάνικο maxi φόρεμα από τη Massimo Dutti σε καφέ απόχρωση το οποίο συνδύασε με μία καφέ suede ζώνη. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Πηγή: missbloom.gr

Διάβασε ακόμη