Φίλιπ & Παπαδοπούλου: Η κοινή στιλιστική επιλογή στην αποφοίτηση των παιδιών τους

Τι φόρεσαν οι δύο ενημερωμένες κυρίες της μόδας.

Της Νίκης Βρυωνίδου

Τα strapless φορέματα είναι διαχρονικά και καταφέρνουν πάντα να κερδίζουν τις εντυπώσεις, γι’ αυτό και αποτελούν μια σταθερή επιλογή των fashion lovers. Είναι το φόρεμα που αναδεικνύει τους ώμους, εκπέμπει θηλυκότητα και παράλληλα αποτελεί μια πολύ fresh επιλογή όχι μόνο για party dressing αλλά και για το καθημερινό στυλ.

Διάβασε ακόμη – Γιώτα Παπαδοπούλου: Στη συναυλία της Taylor Swift με glamorous δημιουργία

Ανάλογα με το στυλ μπορεί να σου χαρίσει μία μοντέρνα και minimal εμφάνιση αλλά και ένα retro look αφού ένα corset strapless top στο πάνω μέρος όταν συνδυάζεται στο κάτω μέρος με θηλυκές φούστες σε πλισέ ή βολάν δημιουργούν ρομαντικές θηλυκές εμφανίσεις με αέρα 50s.

Όταν το συγκεκριμένο φόρεμα αποκτά μάλιστα και το χρώμα της απόλυτης τάσης για φέτος το καλοκαίρι, για αυτό το ρούχο, που δεν είναι άλλο από το λευκό, τότε δημιουργείται το απόλυτο fashion item της σεζόν. Η καθαρότητα του λευκού, το αγνό και λαμπερό στοιχείο που προσφέρει συνδυάζεται με το στιλάτο σχέδιο του strapless φορέματος και δημιουργούν ξεχωριστές εμφανίσεις.

Διάβασε ακόμη – Ραμόνα Φίλιπ & Νικόλ Τορναρίτη: Τα night looks τους στη Ρουμανία

Λευκό strapless φόρεμα επέλεξε τόσο η Ραμόνα Φίλιπ όσο και η Γιώτα Παπαδοπούλου σε μία ξεχωριστή στιγμή για τις ίδιες που δεν είναι άλλη από την αποφοίτηση των παιδιών της.

Η Ραμόνα Φίλιπ επέλεξε ένα lace ρομαντικό θηλυκό φόρεμα για ιδιαίτερες εμφανίσεις που φέρει την υπογραφή της και το οποίο συνδύασε με heels σε λευκό και μαύρο χρωματικό συνδυασμό.

Η Γιώτα Παπαδοπούλου επέλεξε ένα minimal λευκό φόρεμα με corset top που άνοιγε σε A – line γραμμή και το οποίο συνδύασε με heels στο έντονο χρώμα του ροζ.

Διάβασε ακόμη