Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Η επιθυμία για επανασύνδεση με την Kate Middleton

Τα συναισθήματα του ζευγαριού.

Η εμφάνιση της Kate Middleton στο Trooping the Colour δημιούργησε μία συλλογική ανακούφιση αφού η πριγκίπισσα έμοιαζε ξεκούραστη και χαρούμενη. Ανάμεσα σε αυτούς που χάρηκαν που την είδαν να είναι καλά ήταν και o πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle. Παρόλο που υπάρχει κρίση στη σχέση τους εδώ και καιρό, πηγές κοντά στη βασιλική οικογένεια αναφέρουν ότι οι Sussexes θέλουν “απεγνωσμένα” να τα ξαναβρούν μαζί της.

Διάβασε ακόμη – Πρίγκιπας William: Η οικογενειακή φωτογραφία με την Taylor Swift

Προσπαθούν να επανασυνδεθούν με την Kate Middleton και “ελπίζουν να προκαλέσουν μία εκεχειρία” αναφέρει το βρετανικό ΟΚ!. Στην παρούσα φάση κρατούν επαφή με τα νεότερα της πριγκίπισσας της Ουαλίας μέσα από την ειδησεογραφία, όπως όλοι οι άλλοι, αλλά ελπίζουν ότι η “εκεχειρία” είναι στον ορίζοντα και ότι η κατάσταση της υγείας της θα μπορούσε να είναι αυτό που χρειάζεται η οικογένεια για να διώξει όλη την ένταση.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle χάρηκαν με την επιστροφή της

“Ο Harry και η Meghan παρακολουθούν την ανάρρωση της Kate με μεγάλο ενδιαφέρον αλλά δυστυχώς πρέπει να είναι από μακριά εξαιτίας του ότι οι δίαυλοι επικοινωνίας με το παλάτι και τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι περιορισμένοι, το λιγότερο που μπορούμε να πούμε” αναφέρει η πηγή. “Είχαν αρκετές πληροφορίες για να γνωρίζουν ότι ο κόσμος ενθουσιάστηκε με την επιστροφή της Kate και είναι και οι δύο ανακουφισμένοι και χαρούμενοι που άκουσαν ότι είναι σε αποκατάσταση και μπορεί σύντομα να επιστρέψει στα καθήκοντά της”.

Διάβασε ακόμη – Πρίγκιπας William: Η νέα φωτογραφία με τα παιδιά του με αφορμή τα 42α γενέθλιά του

Παρόλο που δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να δείχνει ότι η 42χρονη πριγκίπισσα θα επιστρέψει εξολοκλήρου στα καθήκοντά της, η ίδια πηγή προσθέτει ότι η ανάρρωση θα μπορούσε να βοηθήσει τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex να επανασυνδεθούν με την οικογένειά τους στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και “πιθανότατα να φέρει εκεχειρία μαζί της και με τον William και με τον βασιλιά, επίσης”.

Οι κινήσεις που μαρτυρούν την επιθυμία της επανασύνδεσης

“Η Meghan έκανε ξεκάθαρο ότι δεν θα ήθελε τίποτα παραπάνω από το αφήσει πίσω όλες τις ασυναρτησίες και να βρει έναν δρόμο προς την επούλωση για το καλό όλων” συνεχίζει η πηγή. “Είναι έτοιμη να αφήσει πίσω τον θυμό και την πικρία”.

Ο βασιλικός σχολιαστής του CNN, Richard Fitzwilliams σημείωσε ότι ο Harry και η Meghan έστειλαν ένα τρυφερό μήνυμα στήριξης μετά την ανακοίνωση για τη διάγνωση του καρκίνου και αυτός ήταν ένας σπουδαίος τρόπος για να δείξουν στη βασιλική οικογένεια ότι τους σκέφτονται.

“Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Πιστεύω ότι είναι απόλυτα ξεκάθαρο ότι οποιαδήποτε ρήξη είναι ανεπιθύμητη και όταν οι άνθρωποι είναι άρρωστοι εμπλέκονται σε αυτό, το κάνει ακόμα περισσότερο ανεπιθύμητο” ανέφερε ο Richard Fitzwilliams στην The Sun. Τόνισε ότι οποιαδήποτε αποκατάσταση συμβεί θα πρέπει να προέλθει και από τις δύο πλευρές.

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη