Ραμόνα Φίλιπ: Με το αξεσουάρ των royals σε γάμο στη Ρουμανία

Η ιδιαίτερη εμφάνισή της.

Της Νίκης Βρυωνίδου

Ένας από τους κανόνες των βασιλικών οικογενειών είναι κατά τις επίσημες περιστάσεις να φορούν καπέλα, τα οποία ωστόσο δεν καλύπτουν όλο το κεφάλι, μιας και δεν λειτουργούν ως σκίαστρο, αντιθέτως εξυπηρετούν μονάχα αισθητικούς σκοπούς.

Διάβασε ακόμη – Ραμόνα Φίλιπ: Σε ένα look συνδυάζει 3 hot τάσεις της σεζόν

Για αυτό το λόγο τα καπέλα πάντα αποτελούσαν ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ που έχει συνδεθεί με τους royals, κυρίως της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και πάντα αποτελούσαν σημείο σχολιασμού για το ποια επέλεξε το πιο ιδιαίτερο και ευφάνταστο για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της.

Διάβασε ακόμη – Ραμόνα Φίλιπ: Η στιλιστική εμμονή στα τελευταία της looks

Με ένα ιδιαίτερο όμως καπέλο ολοκλήρωσε και η Ραμόνα Φίλιπ το look της σε γάμο που παρευρέθηκε στη Ρουμανία, απ΄όπου και κατάγεται. Η ίδια επέλεξε ένα σύνολο που αποτελείτο από παντελόνι και ιδιαίτερο top και διαφάνειες και λαμπερές λεπτομέρειες, στο χρώμα του midnight blue και διατήρησε το σύνολο μονοχρωματικό αφού και το καπέλο της είχε αυτή την απόχρωση με μία off white γραμμή να αποτελεί το μοναδικό στοιχείο που έδινε φως στο σύνολο.

Ένα υπέροχο outfit και ιδιαίτερο, που έφερε φυσικά την υπογραφή της και ήταν από αυτά που μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια η γνωστή σχεδιάστρια. Το σύνολο ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακά κοσμήματα και rhinestones high heels.

Διάβασε ακόμη