Τα κοκτέιλ που θα απολαύσεις στο νέο μενού του Anemi Bistro

Με βάση το gin, που μας οδηγεί σε νέες συναρπαστικές γευστικές περιπέτειες.

Tο σοφιστικέ Anemi, δεν χρειάζεται πλέον συστάσεις! Το all-day bistrot και delicatessen που βρίσκεται εντός του Anemi Concept Store, στην τουριστική περιοχή της Λεμεσού, με την υπέροχη θέα της θάλασσας, την οποία μπορείς να θαυμάσεις απέναντι, έχει ήδη κερδίσει ντόπιους και ξένους με την ατμόσφαιρα αλλά και το μενού του!

Πέρα όμως από το μενού του φαγητού, που επιμελείται ο Χρίστος Ησαΐας, το οποίο αποτελεί από μόνο του λόγο για να το επισκεφθείς, ένας εξίσου νόστιμος λόγος είναι και τα ποτά του.

Διάβασε ακόμη – Τα 5 πιάτα που πρέπει να δοκιμάσεις στο Anemi Bistrot

Ο Jamie, ο φοβερός bartender του Anemi Bistro, έκανε τα exotic μαγικά του και έφτιαξε έναν εντυπωσιακό κατάλογο μείξεων, το “Gin menu” που θα ενθουσιάσει κάθε λάτρη.

Ο κατάλογος (τον οποίον μπορείς να δεις εδώ) περιλαμβάνει 8 κοκτέιλ, που προσφέρονται επιπλέον του κανονικού τους μενού και θα τα απολαμβάνεις όλο το καλοκαίρι!

Προτείνουμε λοιπόν να ξεκινήσεις τη δικιά σου βουτιά στη γευστική περιπέτεια με ένα πολύ ρομαντικό Fleurissimo, με βάση το Mirabeau Gin και το Pomelo & Pink Pepper Tonic Water, ενισχυμένα με περσικά ροζ τριαντάφυλλα και ροζ πιπέρι.

Elephant Sloe Gin & Thomas Henry Cherry Blossom Tonic, με καπνιστό πορτοκάλι και περσικά ροζ τριαντάφυλλα ενώνουν τις γεύσεις και τα αρώματά τους και φτιάχνουν μία ιστορία απαγορευμένης κομψότητας… που θα την πιείς σε ένα ποτήρι… Blushing Baroness.

Το Midnight Riddle είναι σίγουρα εμπειρία… ένα αίνιγμα σε κάθε γουλιά! Ο Jamie έχει χρησιμοποιήσει Black Tomato Gin & Fever Tree Indian Tonic, ενώ αναβαθμίζει τη συνταγή με γεμιστές ελιές, θρυμματισμένο μαύρο πιπέρι και ψητά ντοματίνια.

Στεκόμαστε λίγο παραπάνω στο Silent Affair, ένα κοκτέιλ φτιαγμένο με G’vine & 3cents Tonic, κόκκινα σταφύλια και ξύσμα λάιμ… ένα δροσερό και παιχνιδιάρικο ποτό που τον χαρακτηρίζει η λεπτότητα αλλά και η φινέτσα!

Το δε Blossom Waltz είναι άπαιχτο! Ένα βαλς γεύσεων φτιαγμένο με Citadelle Old Tom Gin & London Essence Peach & Jasmine Soda και ενισχυμένο με ξύσμα λεμονιού και σπασμένο μαύρο πιπέρι, που σου αφήνει μία κομψή και γεμάτη επίγευση στο στόμα.

Eclipse, a mysterious spell. Δεν λέω, λίγο περίεργη η περιγραφή του εν λόγω κοκτέιλ, αλλά σε εξιτάρει να το δοκιμάσεις! Mataroa Mediterranean Gin & 3cents Aegean Tonic ενώνουν τις “δυνάμεις” τους με δεντρολίβανο και καπνιστό πορτοκάλι δημιουργούν ένα ποτό γεμάτο μυστήριο και γευστικές εκπλήξεις στο στόμα!

Last but not least στον κατάλογο, το Bittersweet Symphony. Ένα δελεαστικό κρεσέντο αποτελούμενο από το Monkey 47, ένα πλούσιο γευστικά και αρωματικά gin και Thomas Henry Mango Lemonade, που αποτελεί την τέλεια βάση για υπέροχα cocktails, μαζί με λάιμ και dehydrated chili.

Μην διστάσετε να διαλέξετε το αγαπημένο σας spirit και να μιλήσεις με τον bartender, για να σου φέρει το cocktail, που θα κερδίσει τον ουρανίσκο σου. Εμείς αυτό κάναμε και πέτυχε διάνα!

(25812000) Αμαθούντος 28 Άγιος Τύχωνας, Λεμεσός.

Ιnstagram: maisonanemi

Πηγή: checkincyprus.com

Διάβασε ακόμη