Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

Zoë Kravitz: Χωρίζει μετά από 18μήνες γάμου

Η ηθοποιός κατάθεσε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της, Karl Glusman.

Της Γεωργίας Γεωργίου

Με μια ρομαντική τελετή, πριν ενάμιση χρόνο, η Zoë Kravitz και ο Karl Glusman ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του πατέρα της ηθοποιού, Lenny Kravitz με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους.

Έπειτα από 18 μήνες γάμου και τέσσερα χρόνια σχέσης, η Zoë Kravitz κατάθεσε αίτηση διαζυγίου στις 23 Δεκεμβρίου. Την είδηση έκανε γνωστή ο εκπρόσωπος της ηθοποιού στο People χωρίς να γίνεται γνωστή η αιτία που οδήγησε το ζευγάρι στο τέλος του γάμου του.

Το καλοκαίρι του 2020 το ζευγάρι γιόρτασε την πρώτη του επέτειο, με την Zoë να ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από τη γαμήλια τελετή γράφοντας: “Ένας χρόνος”. O Karl με την σειρά του, τίμησε την επέτειο ανεβάζοντας τρυφερά ενσταντανέ με τη σύζυγό του συνοδεύοντας τα με την εξής λεζάντα: “Δεν ήταν η χρονιά που περιμέναμε… αλλά αισθάνομαι ότι αν τα καταφέρουμε τώρα, μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Σ’ αγαπώ, περισσότερο απ’ οτιδήποτε”.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Zoe Kravitz είχε αναφερθεί σε ένα podcast στην πίεση που νιώθει να της ασκείται προκειμένου να αποκτήσει παιδί. “Πολλοί με ρωτούν “δεν θα κάνετε ένα μωρός”. Ή λένε πράγματα όπως “Το μωρό, πότε με το καλό;”. Και πραγματικά με προσβάλλει το ότι θεωρούν ότι είναι κάτι που πρέπει να κάνω επειδή το επιβάλλει η κοινωνία”.  

Φωτογραφίες: EPA

Διάβασε ακόμη