Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, 20 Ιανουαρίου

Ψυχρή επικοινωνία και ξαφνικά γεγονότα.

Ο Ήλιος περνάει σήμερα στο ζώδιο του υπερβατικού Υδροχόου. Η Σελήνη στον Αιγόκερο σε θέση πτώσης ,σε σύνοδο με τον Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερο καθιστά τις συζητήσεις και την επικοινωνία δύσκολες. Η όψη τριγώνου Σελήνης με ουρανό θα φέρει ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα. Θα επηρεαστούν ιδιαίτερα τα ζώδια της Γης και του Νερού των δύο τελευταίων ημερών του πρώτου δεκαήμερου κ τα ζώδια του δεύτερου δεκαήμερου.

Κριός
Η προσοχή σας θα στραφεί στα επαγγελματικά όπου πρέπει να διατηρήσετε τους επιβεβλημένους τύπους, καθώς εγκυμονούν κίνδυνοι για εντάσεις. Προσοχή στα οικονομικά σας καθώς ανατροπές μπορεί να σας στεναχωρήσουν.

Ταύρος
Διάθεση να δραπετεύσετε σήμερα από την καθημερινότητα κάνοντας μικρές εξορμήσεις. Ευχάριστες ειδήσεις μπορεί να λάβετε από το εξωτερικό, μία πολύ καλή μέρα για μελέτη και διανοητικές εξερευνήσεις.

Δίδυμοι
Δύσκολη μέρα για εσάς καθώς μπορεί να επιδιώξετε να ασκήσετε μεγάλο έλεγχο σε κάποιον εξαιτίας φόβων σας δημιουργώντας προβλήματα και δυσκολίες. Προσοχή στην ψυχολογία σας καθώς οι τάσεις τείνουν προς την απομόνωση.

Καρκίνος
Αρνητική συναισθηματική κατάσταση σήμερα για εσάς η οποία θέλει προσοχή καθώς μπορεί να σας οδηγήσει σε προστριβές με συνεργάτες. Αποφύγετε τάσεις κτητικότητας καθώς εγκυμονεί κίνδυνος να δημιουργηθούν εντάσεις με σύντροφο. Ξαφνικά μπορεί να λάβετε συναισθηματική υποστήριξη ή κάποιες καλές ειδήσεις από φίλους.

Λέων
Σήμερα μπορεί να προκύψουν ξαφνικά θέματα καριέρας που θα σας απασχολήσουν. Μία μέρα που θα αποφέρει αρκετά εμπόδια στον εργασιακό χώρο και κάποια ίσως μικρή αδιαθεσία.

Παρθένος
Με καλή διάθεση ξεκινάει η μέρα σας σήμερα. Κάποια υπόθεση που σας απασχολεί μπορεί να έχει καλή έκβαση. Δεν αποκλείεται και ένας έρωτας με άτομο που έχει σχέση με το εξωτερικό.

Ζυγός
Μία μέρα που θέλει προσοχή καθώς θα προκύψουν δυσκολίες στον οικογενειακό χώρο. Προσοχή επίσης στον οικονομικό τομέα όπου μπορούν να προκύψουν απώλειες από ξαφνικά γεγονότα.

Σκορπιός
Χρήσιμες και ευχάριστες συναντήσεις θα έχετε σήμερα με όμορφο περιεχόμενο. Λίγο προσοχή σε σχέση με σύντροφο καθώς υπάρχει περίπτωση να προκύψουν διαμάχες.

Τοξότης
Λίγο υποτονική σε διάθεση σας βρίσκει η μέρα δίχως ιδιαίτερα γεγονότα. Ίσως κάποια καθημερινά οικονομικά θέματα να σας απασχολήσουν.

Αιγόκερως
Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σας και εστιάζεστε στον εαυτό σας και σε ό,τι σας δίνει ευχαρίστηση. Αρκετά δημιουργική διάθεση και ευχάριστα ερωτικά θέματα που θα προκύψουν θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σας.

Υδροχόος
Τάσεις απομόνωσης δύναται να έχετε σήμερα καθώς η διάθεσή σας δεν θα είναι στα καλύτερά της. Προσοχή σε παρεξηγήσεις με οικογενειακά πρόσωπα.

Ιχθύες
Ξαφνικές ευχάριστες αποδράσεις θα σας φέρουν σε επαφή με φίλους και η διάθεσή σας θα ανέβει. Δεν αποκλείεται να αποκτήσετε ένα νέο καλό φίλο. Πολλές όμορφες στιγμές γεμάτες συναισθηματική υποστήριξη από το φιλικό σας περιβάλλον.

Από Marion Leon

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη