Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

YSL Beauty: Συνεχίζει να εντυπωσιάζει δημιουργώντας το Libre Eau De Parfum Intense

Το άρωμα της ελευθερίας δεν ήταν ποτέ τόσο έντονο.

Πριν ένα χρόνο, ο οίκος YSL παρουσίασε το νέο του άρωμα Libre  Eau De Parfum, μια free style προσέγγιση του fougère, ενός κλασικού στυλ ανδρικών αρωμάτων με νότες λεβάντας.

Σήμερα, το εμβληματικό άρωμα του οίκου YSL Beauty γίνεται πιο βαθύ και μυστηριώδες λανσάροντας το νέο Libre Eau De Parfum Intense, ενσαρκώνοντας τη φιλοσοφία: “Ζήσε τα πάντα στο έπακρο…”.

Οι αρωματοποιοί, Anne Flipo και Carlos Benaïm ακολουθούν το ένστικτό τους κι εξελίσσουν ακόμα περισσότερο την τολμηρή αρωματική τους σύνθεση, αυξάνοντας την αντίθεση του Libre ανάμεσα στη μοντέρνα αρρενωπότητα και τη σαγηνευτική θηλυκότητα.

Στο Libre Eau De Parfum Intense, το αριστοτεχνικό δίδυμο των αρωματοποιών ανεβάζει την ένταση και απελευθερώνει την αισθησιακή φύση του δημιουργήματός τους με μια μαγνητική νότα απ’ ευθείας από την καρδιά της ζούγκλας: την πολυτελή συμφωνία ορχιδέας.

Το σαγηνευτικά αισθησιακό της άρωμα, “λουλουδάτο, κρεμώδες, πικάντικο, με τόνους βανίλιας και διακριτικά καπνιστό ίχνος” σύμφωνα με τους αρωματοποιούς, φλέγεται μέσα στη λουλουδάτη καρδιά του Libre Intense φέρνοντας στην επιφάνεια τους μελένιους τόνους του άνθους πορτοκαλιάς, την απαλή συμφωνία βανίλιας, αλλά και τη λάμψη της συμφωνίας άμβρας, δημιουργημένης με βάση τη grisalva, την κλασική νότα άμβρας.

Για να τονίσουν την υπογραφή του Libre, τη χαρακτηριστική ανδρόγυνη αντίθεση, οι αρωματοποιοί χρησιμοποίησαν έναν καινούργιο αρωματικό στοιχείο. Η γήινη Βετιβέρια, κλασικό συστατικό πολλών ανδρικών αρωμάτων, προσθέτει τους σκοτεινούς τόνους καπνού και ξύλου στις εθιστικές νότες βάσης, ενισχύοντας με την ακατέργαστη φυσικότητά τη φιλήδονη δύναμη των λουλουδιών του Libre.

Απίστευτα couture και, ταυτόχρονα, εξαιρετικά ατίθασο χάρη στη νέα αισθησιακή oρχιδέα που ανθίζει μέσα στην τολμηρή λουλουδάτη καρδιά του.

Διάβασε ακόμη