Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024

Worn Stories: Tα ρούχα έχουν τη δική τους ιστορία στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix

Σε αυτή τη σειρά από ντοκιμαντέρ πραγματικοί άνθρωποι εξιστορούνται τις ιστορίες πίσω από τα πιο σημαντικά κομμάτια ρούχων τους.

Αστεία, τρυφερή και συγκινητική σειρά ντοκιμαντέρ, στην οποία πραγματικοί άνθρωποι αποκαλύπτουν συναρπαστικές και αλλόκοτες ιστορίες πίσω από τα ρούχα τους. Το docuseries “Worn Stories”που θα είναι προβάλλεται στο Netflix από αυτόν τον μήνα, είναι βασισμένο στο bestselling βιβλίο της Emily Spivak και εξετάζει τη σημασία πίσω από τα ρούχα που φοράμε.

Ρούχα που έχουν οποιαδήποτε σημασία, είτε αυτά είναι ένα ζευγάρι παπούτσια φορεμένα από ένα γυμνιστή στην Φλόριντα είτε ένα φωτεινό κίτρινο πουλόβερ το οποίο δόθηκε από ένα Βουδιστή μοναχό προς έναν μετανάστη που ζει στο Queens, είτε πρόκειται για βρεφικά ρούχα που φορέθηκαν από την ίδια την συγγραφέα, τα οποία φύλαγε η μητέρα της για χρόνια.

Διάβασε ακόμη – 4 ρομαντικές κομεντί που μπορείς να δεις στο Netflix

Η σειρά ντοκιμαντέρ προσεγγίζει με συγκινητικό και ανθρώπινο τρόπο, θέματα όπως τον χαμό και την κοινωνία και πώς αυτά συνδέονται μέσα από το τι φοράμε πάνω στο σώμα μας. Μια συμπαραγωγή με την Jenji Kohan.

Διάβασε ακόμη