Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου, 2022

Wedding Bells: Η Jennifer Lopez μόλις δήλωσε ότι θα ήθελε να παντρευτεί ξανά

Πριν τρεις μήνες ο Ben Affleck κοιτούσε μονόπετρα και τώρα η J.Lo δηλώνει έτοιμη να ντυθεί ξανά νυφούλα.

Η επανασύνδεση της Jennifer Lopez και του Ben Affleck είχε ενθουσιάσει τους fans τους ειδικά όταν συνειδητοποίησαν ότι δεν πρόκειται για κάτι επιπόλαιο αλλά για μια σοβαρή σχέση. Το ζευγάρι πέρασε σχεδόν όλο το καλοκαίρι μαζί, γνώρισε ο ένας καλύτερα τα παιδιά του άλλου και κάνουν σχέδια για να συγκατοικήσουν στην ίδια πόλη ίσως και στο ίδιο σπίτι.

Πριν λίγους μήνες, μάλιστα, ο ηθοποιός φωτογραφήθηκε να κοιτάζει μονόπετρα σε ένα εμπορικό κέντρο και τότε οι φήμες μιλούσαν για το επόμενο βήμα στη σχέση του ζευγαριού. Πρόσφατα, η Jennifer Lopez αποκάλυψε ότι θα ήθελε να παντρευτεί ξανά ενώ δήλωσε ότι πιστεύει απόλυτα στον θεσμό του γάμου.

Διάβασε ακόμη – Jennifer Lopez: Η “πρόβα νυφικού” στη σκηνή των βραβείων AMAs

Η Lopez υποδύεται στην νέα της ταινία με τίτλο ‘Marry Me’ μια popstar που αποφασίζει να παντρευτεί έναν τυχαίο άντρα που είδε στο κοινό μιας συναυλίας της όταν έμαθε ότι ο σύντροφός της ήταν άπιστος. Σε ερώτηση του Today για το εάν θα παντρευόταν ξανά απάντησε: “100%. Είμαι ρομαντική. Πάντα ήμουν. Έχω παντρευτεί μερικές φορές. Ακόμα πιστεύω στην ευτυχία για πάντα, σίγουρα”.

Η ηρωίδα που υποδύεται στην ταινία έχει πολλές ομοιότητες με την J.Lo αφού είναι μια σταρ που έχει παντρευτεί αρκετές φορές και όπως είπε και η Lopez “εάν δεν μπορείς να γελάς με τον εαυτό σου και να πάρεις τα πράγματα όπως έρχονται… Απλά δεν τα σκέφτομαι αυτά. Είμαι άνθρωπος όπως όλοι οι άλλοι. Είχα τα πάνω και τα κάτω μου. Έχω κάνει λάθη και είμαι πολύ περήφανη για το που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή στη ζωή μου και ποια είμαι σαν μαμά, σαν ηθοποιός και σαν καλλιτέχνης”.

Η Jennifer Lopez έχει παντρευτεί τρεις φορές, την πρώτη με τον ηθοποιό Ojani Noa το 1997 για ένα χρόνο, τη δεύτερη με τον Cris Judd το 2001 και την τρίτη με τον Marc Anthony με το 2004 με τον οποίο απέκτησε και δύο παιδιά, τα δίδυμα Maximillian και Emme.

Πηγή: Madame Figaro

Διάβασε ακόμη