Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

Ένα ξεχωριστό all-day εστιατόριο στον Πρωταρά

Για ολόφρεσκο ψάρι και απίθανα δροσιστικά cocktails δίπλα στη θάλασσα.

Ένα εστιατόριο με υπέροχο φαγητό, κοκτέιλ και ψαγμένη μουσική σε περιμένει στον Πρωταρά για να απολαύσεις μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.  Στο θαλασσινό εστιατόριο Αιγιαλός θα βρεις καλομαγειρεμένο ψαράκι το οποίο θα απολαύσεις υπό τους γαλήνιους ήχους και τη σαγηνευτική θέα της θάλασσας, αφού βρίσκεται κυριολεκτικά πάνω στο κύμα, στην παραλία Βρυσούδια, μια εξαιρετική τοποθεσία μεταξύ Αγίας Τριάδας και Περνέρας.

Καφεδάκι ή/και cocktail στην τροπική αυλή

Ξεκίνα τη μέρα σου χαλαρά με δροσιστικές βουτιές και απόλαυσε το καφεδάκι σου σε μια από τις πολλές ξαπλώστρες που εκτείνονται στην καταπράσινη αυλή του Αιγιαλού με τις ψάθινες ομπρέλες. Το όλο σκηνικό σε συνδυασμό με τη θέα του απέραντου γαλάζιου θα σου δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση πως τρύπωσες σε κάποια καρτ ποστάλ τροπικού νησιού.

Έπειτα μπορείς να διασκεδάσεις με την παρέα σου απολαμβάνοντας εντυπωσιακά και άκρως δροσιστικά cocktails και snacks σε ένα μεγάλο, αναπαυτικό gazebo.  Μην ξεχνάς να βουτάς πού και πού καθώς η θάλασσα στην παραλία Βρυσούδια είναι όνειρο.

Όταν το φρέσκο ψάρι γίνεται φιλοσοφία

Και τώρα που το απόλυτο ξεφάντωμα με την παρέα έκανε το στομάχι σου να γουργουρίζει, ακολουθεί το καλύτερο… καλό φαγητό, φτιαγμένο με ποιοτικές πρώτες ύλες, μεράκι και αγάπη. Εξάλλου, η μακρόχρονη εμπειρία των ιδιοκτητών στο χώρο εγγυάται και στον πιο απαιτητικό ουρανίσκο ότι θα φύγει πλήρως ικανοποιημένος.

Εάν δεν πείστηκες ακόμα διάβασε κι αυτό: Oι ιδιοκτήτες προμηθεύονται τα ψάρια που σερβίρουν στο μαγαζί τους από οικογενειακές ψαρόβαρκες. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν ότι στον Αιγιαλό το ολόφρεσκο, σπαρταριστό ψάρι δεν είναι πιθανότητα, αλλά δεδομένο! Εξάλλου η βιτρίνα με τα ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά αποδεικνύει στον πελάτη του λόγου το αληθές.

Και δεν είναι μόνο η ποιότητα, που σε κάνει να επιστρέφεις ξανά και ξανά εκεί, αλλά και η ποικιλία. Στον Αιγιαλό θα βρει κανείς μεγάλη ποικιλία σε καλομαγειρεμένους ψαρομεζέδες με άρωμα Ελλάδας και Κύπρου, που υπόσχονται μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες για κάθε ουρανίσκο. Πριν από αυτό, επιβάλλεται να γευτείς το αχνιστό ψωμάκι τους, αφού πρώτα το βουτήξεις στον σπιτικό ταραμά. Εμείς πάντως θα σου προτείναμε να δοκιμάσεις το λιγκουίνι με μελάνι σουπιάς και φρέσκα θαλασσινά, ένας απίστευτος συνδυασμός γεύσεων, ικανός να δημιουργήσει σχέση εξάρτησης και εθισμού, αλλά και το θεσπέσιο ριζότο του, με γαρίδες και μύδια.

Ιnfo: Βρυσουδιών 79, Παραλίμνι, τηλ.: 99988600, 23823800

Πηγή: CheckIn

Διάβασε ακόμη