Κυριακή, 3 Ιουλίου, 2022

Βρεθήκαμε στο fashionable party για τα 5χρονα της Mira Boutique

Όπου παρουσιάστηκαν οι καλοκαιρινές συλλογές από τα μοναδικά ελληνικά και κυπριακά brands που διαθέτει.

Της Νικόλ Ζένιου

Σε ένα υπέροχο fashion event με θέμα τα groovy 70s η Mira boutique στη Λάρνακα γιόρτασε τα 5 χρόνια λειτουργίας της.

Η Mira boutique δημιουργήθηκε το 2017 από δύο αδελφές, την Ειρήνη και την Μαρία Θεοδώρου με στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένα σύνολα, από ρούχα μέχρι υποδήματα και αξεσουάρ, για κάθε γυναίκα που υιοθετούν τις τάσεις της σεζόν. Με αφορμή τα 5χρονα, φέτος δημιουργήθηκε και το e-shop όπου μπορείς να βρεις όλες τις επιλογές από τα brands που φιλοξενούνται στο κατάστημα.

Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι το γεγονός ότι όλα τα brands που θα βρεις εδώ είναι από Κύπριους και Έλληνες σχεδιαστές στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την εγχώρια και ελληνική μόδα. Τα brands που θα βρεις συμπεριλαμβάνουν τα εξής: 4tailors, Bitter Cocoa, Ckontova, Combos Knitwear, Giorgia Panayiotou, Individual Art Leather, Laouta Skin Care & Sun Care, Lovincloz, Milk White, Mix & Match, Vassia Kostara, Mourtzi, Sac&Co και See The Sea. Επίσης, και δημιουργίες του summer brand Tropicana το οποίο δημιούργησαν οι δύο αδελφές και ιδιοκτήτριες της Mira Boutique.

Στο πάρτι με τίτλο “High Fives & Good Vibes Party” και 70s theme παρευρέθηκαν αρκετές γυναίκες της μόδας αλλά και αγαπημένα πρόσωπα της μπουτίκ.

Ακολουθούν οι εκλεκτοί καλεσμένοι του fashion event:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mira Boutique (@mira_btq)

Φωτογραφίες: Λευτέρης Σολωμονίδης

Διάβασε ακόμη