Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023

Βρεθήκαμε στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι των Hermann Gourmet Cosmetics

Ποιοι έδωσαν το παρών τους.

Το έναυσμα για την εορταστική σεζόν δόθηκε με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο! Ο κύριος Hermann -η ευφάνταστη δημιουργία του αρχιτέκτονα και καλλιτέχνη Χρίστου Μπέντζαμιν- υποδέχθηκε την Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου, στο “σπίτι” των Hermann Gourmet Cosmetics στην οδό Μνασιάδου, αγαπημένες προσωπικότητες από τον χώρο των ΜΜΕ, της μουσικής και της υποκριτικής, καθώς και πιστούς φίλους του πολυβραβευμένου κυπριακού brand χειροποίητων καλλυντικών και κοσμημάτων.

Το Χριστουγεννιάτικο πάρτι των Hermann Gourmet Cosmetics ήταν λες και ήταν βγαλμένο από άλλη εποχή, όπως ακριβώς τα best selling καλλυντικά του φημισμένου beauty brand, τα βραβευμένα αρώματα του, οι κρέμες προσώπου και ματιού, οι απολαυστικές κρέμες σώματος, τα χειροποίητα σαπούνια, τα πολυτελή κεριά και τα diffusers του, τα οποία το κάνουν να ξεχωρίζει εδώ και μια δεκαετία σχεδόν.

Τα 30ς ακούσματα από τον Μάριο Σκουριώτη πρόσθεταν μια vintage-νοσταλγική νότα στο όλο σκηνικό, το οποίο συμπλήρωναν μεταξύ άλλων ο καλύτερος speciality καφέ από το Green Colibri, οι εκλεκτές γεύσεις του Aioli Caterers και τα ξεχωριστά platters από το Alion. Η ανταλλαγή εγκάρδιων ευχών έγινε με τα βιολογικά κρασιά του Tsiakkas Winery, ενώ οι τραγανοί λουκουμάδες του κυρίου Πέτρου γλύκαναν του εκλεκτούς παρευρισκομένους.

Εννοείται πως από το πάρτι δε θα μπορούσε να λείψει ο επίτιμος προσκεκλημένος. O Άγιος Βασίλης, ο οποίος μεταξύ άλλων πρόσθεσε στην τεράστια λίστα με τα δώρα του τα Hermann Gourmetics – Manifesting Perfume Jewellery, τα οποία του ζήτησαν όσοι βρίσκονταν εκεί. Γιατί τα κοσμήματα των Hermann, αποκλειστικά για αρώματα, είναι μοναδικά, καλαίσθητα και φτιαγμένα από ασήμι 9.25, επιχρυσωμένα με rosegold και ημιπολύτιμους λίθους. Ομολογουμένως το πιο υπέροχο δώρου που μπορεί να χαρίσει κανείς στους αγαπημένους τους τις φετινές γιορτές και γιατί όχι, ακόμα και στον ίδιο του τον εαυτό!

Βέβαια, οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εδώ. Πριν τη λήξη της υπέροχης βραδιάς, η οικοδέσποινα των Hermann Gourmet Cosmetics, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη διεθνούς φήμης τραγουδοποιό και ερμηνεύτρια Βάκια Σταύρου ως brand ambassador. Η Φιλιώ Hermann τόνισε την τεράστια τιμή από την αποδοχή της πρότασης εκ μέρους της κα Σταύρου, με την οποία τη συνδέει μια κοινή αισθητική, με τις δύο κυρίες να υπόσχονται πολύ όμορφα πράγματα για το άμεσο μέλλον.

Διάβασε ακόμη