Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

Βρεθήκαμε στην παρουσίαση του νέου ισπανικού fashion brand Sfera

Όλοι οι λαμπεροί καλεσμένοι που γνώρισαν από κοντά τον νέο προορισμό μόδας στην πρωτεύουσας.

Της Νικόλ Ζένιου

Σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό στον 31ο όροφο του εμβληματικού κτηρίου 360 στο κέντρο της Λευκωσίας, ο όμιλος Voici la Mode παρουσίασε το νέο brand του ομίλου με ρουχισμό για όλη την οικογένεια.

Το ισπανικό fashion brand Sfera, που λατρεύτηκε από εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο, άνοιξε πρόσφατα δύο καταστήματα στην Κύπρο, στο Nicosia Mall με συλλογές ρουχισμού σε γυναίκεια, ανδρικά και παιδικά και στο Mall of Cyprus με συλλογές σε γυναικείο και παιδικό.

Το Sfera προσφέρει άνετα, μοντέρνα ρούχα σε προσιτές τιμές, ιδανικά για τους πιο απαιτητικούς πελάτες, βρίσκοντας το προσωπικό τους στυλ, με ιδιαίτερη έμφαση στο καθημερινό, άνετο ντύσιμο αλλά και leisurewear με έμπνευση από τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους που παρευρέθηκαν στην ξεχωριστή παρουσίαση το βράδυ της προηγούμενης Τετάρτης, ήταν και αρκετοί δημοσιογράφοι αλλά και επώνυμοι από την κοσμική ζωή της Κύπρου.

Ακολουθούν εικόνες από τους εκλεκτούς καλεσμένους:

Voici la Mode

Ο Όμιλος πρόσφατα απέκτησε την αντιπροσωπεία του ισπανικού fashion brand Sfera ενώ κατέχει αλλά 8 αγαπημένα brands με 35 σημεία πώλησης στην Κύπρο: Marks & Spencer, Missguided, Celio, Etam, Undiz, Accessorize, Monsoon, SFERA και την αλυσίδα καφεστιατορίων Café La Mode. Επίσης ο όμιλος έχει σημαντική συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο του Nicosia Mall ενώ κατέχει και την αποκλειστική αντιπροσωπεία του Marks & Spencer σε όλη την αγορά της Ρουμανίας.

Διάβασε ακόμη