Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023

Βρεθήκαμε στην εκδήλωση της Endomarch Cyprus

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και σημαντικές προσωπικότητες που παρευρέθηκαν στο Endomarch Yellow Event.

Μια ξεχωριστή “Get Together”εκδήλωση διοργάνωσε η ομάδα του Endomarch Cyprus στο Skinny Fox στη Λευκωσία, τη Δευτέρα 27 Μαρτίου, ενδυναμώνοντας την προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την ενδομητρίωση.

Διάβασε ακόμη – 6 γυναίκες συμμετέχουν στη δράση της Madame Figaro για την ενδομητρίωση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος στήριξε με την παρουσία του το Endomarch Yellow Event, τόνισε τη σημασία της πρόληψης και πρότεινε όπως τον Μάρτιο του 2024, πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο, εκδήλωση ενημέρωσης για την ενδομητρίωση.

Στον υπέροχο και ζεστό χώρο του Skinny Fox που πλημμύρισε με κίτρινα λουλούδια, στο χρώμα που ταυτίστηκε με την Εκστρατεία Endomarch, ο Δρ. Ανδρέας Σταυρούλης Πρόεδρος του Endomarch Cyprus, τόνισε τη σημασία των πολυδιάστατων δράσεων διαφώτισης, υπενθυμίζοντας ότι στην Κύπρο 30 χιλιάδες γυναίκες υποφέρουν από ενδομητρίωση.

Σημαντικές παρουσίες στην εκδήλωση, η Υπουργός Υγείας κα Πόπη Κανάρη, βουλευτές, προσωπικότητες από τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο, καθώς και δημοφιλή πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τους εκλεκτούς καλεσμένους:

Endomarch Cyprus Campaign 2023

Το σχεδιασμό και την ανάπτυξη της Εκστρατείας αναλαμβάνει κάθε χρόνο η Avaton Communications – PR, DIGITAL & CREATIVE Agency, η οποία βραβεύτηκε στα Healthcare Business Awards για την επιτυχημένη και αποτελεσματική προώθηση των μηνυμάτων της καμπάνιας Endomarch.

To Endomarch Yellow Event στήριξε και φιλοξένησε το Skinny Fox restaurant, ενώ οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν εκλεκτά κρασιά από το Οινοποιείο Άης Αμπέλης, το οποίο ήταν Χορηγός της εκδήλωσης. Το υπέροχο Flower design επιμελήθηκε η Kanella Mavri Zachari Events, ενώ  στην επιτυχία της διοργάνωσης συνέβαλε και η εταιρεία Forte PR.

Η Εκστρατεία Endomarch Cyprus 2023 πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία και πολύτιμη αρωγή των: American Medical Center, Endometriosis and Fertility Center Cyprus, Harneys, Lifeline, Akeso Fertility Center, Jello Café Restaurant, Karma Estates, Pregnacare Vitabiotics, HealthAid, Dr. Pavlos Constantinou Histopathology and Cytology Laboratory Services, PATH – LAB Κλινικά Εργαστήρια Θεοχαρίδη, Medicover Genetics.

Στηρίζουν: Varnavas Hadjipanayis Ltd, Potamitis Medicare, Delobris Pharmaceuticals, Mustela, NUK, Biomedical Laboratories LAOS, Mundipharma, A. Constantinides Pharmaceuticals, Medaxis, NovaGem, Renaissance Cryo-Preservation & Health Care Ltd, Anso Medical Supplies Ltd, S. Stylianou Medisupplies, Jango Fashions.

Info: @endomarch_cyprus Facebook & Instagram | www.endomarchcyprus.com

Διάβασε ακόμη