Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023

Victoria’s Secret: Το σόου επιστρέφει ύστερα από 4 χρόνια απουσίας

Μετά τα σκάνδαλα το brand επιστρέφει με νέα ηγεσία και νέο όραμα.

Ύστερα από το rebranding της Victoria’s Secret που ήθελε να “σκίσει” τις μελανές σελίδες του παρελθόντος και τα σκάνδαλα, πλέον επιστρέφει δριμύτερη, έπειτα από την εγκαθίδρυση της νέας ηγεσίας και την επικοινωνία του νέου οράματός της. Πριν από λίγες ημέρες, ο CFO της εταιρείας, Timothy Johnson ανακοίνωσε πως το περίφημο fashion show θα επιστρέψει επίσης, μετά από 4 χρόνια απουσίας, γεγονός που επιβεβαίωσε το Retail Dive.

Διάβασε ακόμη – Victoria’s Secret: Το comeback του ανανεωμένου brand με την Bella Hadid

Διάβασε ακόμη – Victoria’s Secret: Νέες αποκαλύψεις για τις διατροφικές διαταραχές, την κατάθλιψη και τα ναρκωτικά πριν την πασαρέλα

“Σήμερα, είμαστε περήφανοι να είμαστε μια διαφορετική εταιρεία, με νέα ομάδα και αποστολή να καλωσορίσουμε και να γιορτάσουμε όλες τις γυναίκες”, ανέφερε μεταξύ άλλων η πρώτη ανακοίνωση κατά το rebranding του άλλοτε κολοσσού.

Ειδικότερα, το καθιερωμένο σόου θα κάνει επανεμφάνιση ύστερα από το ακυρωμένο event του 2019, εξαιτίας της σύνδεσης του CEO, Les Wexner, με τον Jeffrey Epstein, ο οποίος κατηγορήθηκε για σεξουαλικές κακοποιήσεις και sex trafficking. Λίγο αργότερα, η εταιρεία έλαβε αρνητικές αντιδράσεις από το κοινό όταν ένα ρεπορτάζ των New York Times κατηγόρησε το πρώην στέλεχος Ed Razek για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, bullying και δημιουργία μιας κουλτούρας μισογυνισμού, κάτι που φυσικά ο ίδιος αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Να σημειωθεί πως το σόου καθιερώθηκε το 1995 και πραγματοποίησε 23 επιδείξεις – πέρα από το 2004. Παράλληλα, από το 2001 στα σόου εμφανίζονταν αξιόλογοι καλλιτέχνες κατά τη διάρκεια της πασαρέλας, όπως οι The Weeknd, Katy Perry, Maroon 5, Jay-Z, Kanye West, Taylor Swift, Harry Styles, Ariana Grande, Ed Sheeran, Rihanna, Justin Bieber, Bruno Mars, Destiny’s Child, Usher και Justin Timberlake.

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη