Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023

Victoria Beckham: Ο λόγος που έκανε τη Nicola Peltz να κλάψει

Στη δεξίωση του γάμου της με τον Brooklyn Beckham.

Λίγο μετά τον πολυτελή γάμο τους στις 9 Απριλίου, η Nicola Peltz και ο Brooklyn Beckham άρχισαν να μοιράζονται τις λεπτομέρειες από το μυστήριο και τη δεξίωση του γάμου, όμως το ίδιο έγινε κι από πλευράς tabloids που έδωσαν τη δική τους οπτική για όσα συνέβησαν στην προετοιμασία αλλά και τον ίδιο τον γάμο.

Διάβασε ακόμη – Ο γιος της Britney Spears μιλά πρώτη φορά για τη σχέση που έχει με την μητέρα του

Οι φήμες άρχισαν να φουντώνουν για μια κόντρα ανάμεσα στην Nicola και τη Victoria Beckham τόσο για την επιλογή του νυφικού όσο και για τις συνεντεύξεις που έδωσε η σύζυγος του Brooklyn στην οποία την αποκαλούσαν ‘η νέα κυρία Beckham’. Πεθερά και νύφη φαίνεται ότι προσπαθούν να διαψεύσουν τις φήμες με την Peltz και τον Brooklyn να εξηγούν ευθέως ότι δεν υπάρχει ούτε καπνός ούτε φωτιά αναφορικά με όσα γράφονται.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝓃𝒾𝒸𝑜𝓁𝒶 (@nicolaannepeltzbeckham)

Νέα δημοσιεύματα, όμως, κάνουν λόγο όχι απλά για κόντρα αλλά για κακή συμπεριφορά από πλευράς Victoria που ξεκίνησε από την μέρα του γάμου. Σύμφωνα με τα tabloids, η 27χρονη νύφη έβαλε τα κλάματα στη δεξίωση του γάμου και μάλιστα κάποια στιγμή έφυγε από τον χώρο εξαιτίας μιας ανεπίτρεπτης συμπεριφοράς της Victoria.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Nicola εκνευρίστηκε όταν η Victoria σταμάτησε τον πρώτο χορό του νιόπαντρου ζευγαριού που όπως είχε προγραμματιστεί θα ήταν το ‘You Sang To Me’ που θα τραγουδούσε live ο Marc Anthony. Η σχεδιάστρια διέκοψε το πρόγραμμα λίγα λεπτά πριν το ζευγάρι πάει στην πίστα για τον πρώτο χορό και πήρε το μικρόφωνο για να κάνει μια πρόποση στους νιόπαντρους.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝓃𝒾𝒸𝑜𝓁𝒶 (@nicolaannepeltzbeckham)

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, όμως, ακόμα και η ομιλία της ενόχλησε, αφού ξεκίνησε να μιλάει για τον εαυτό της και για το πόσο υπέροχη είναι. Τότε, σύμφωνα με πηγές, η Nicola άρχισε να κλαίει και έφυγε μαζί με την αδελφή της Brittany από τη δεξίωση.

Άλλα δημοσιεύματα, αναφέρουν ότι η Victoria πήρε το τραγούδι που θα χόρευε η Nicola με τον Brooklyn και το χόρεψε μαζί με τον γαμπρό. Το ζευγάρι τελικά χόρεψε το ‘Can’t Help Falling In Love’ του Elvis Presley παρά το γεγονός ότι είχαν πει στον Marc Anthony ότι το ‘You Sang To Me’ ήταν το αγαπημένο τους.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝓃𝒾𝒸𝑜𝓁𝒶 (@nicolaannepeltzbeckham)

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφία: instagram/ @nicolaannepeltzbeckham

Διάβασε ακόμη