Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

Victoria Beckham: Δήλωσε πώς η νέα της συλλογή είναι εμπνευσμένη από τον σύζυγο της

Η σχεδιάστρια παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες την συλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022.

Μιλώντας για τη νέα της συλλογή, που παρουσίασε ψηφιακά στην Eβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, η Beckham αποκάλυψε την πηγή έμπνευσής της, που δεν ήταν άλλη από τον σύζυγό της, David Beckham.

Ειδικότερα, για τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, η σχεδιάστρια δήλωσε πως οφείλει ένα ευχαριστώ στον αγαπημένο της, γιατί χάρη σε εκείνον κατάφερε να ολοκληρώσει τα κομμάτια. “Ο David πάντα ντύνεται καλά. Πάντα κάνει προσπάθεια. Όταν είμαστε διακοπές στην Ευρώπη, έχει ένα πολύ συγκροτημένο λουκ και θέλω να φοράω τα κομμάτια κι εγώ. Εχουμε μία βαλίτσα και τη μοιραζόμαστε”, είπε χαρακτηριστικά η Beckham.

Και μπορεί η Beckham να αντλεί συχνά έμπνευση από τα αντρικά ρούχα, όμως στη συγκεκριμένη κολεξιόν, το άλλο της μισό έπαιξε σημαντικό ρόλο στη δημιουργία της. “Το oversized σαμπρέ πουκάμισο μοιάζει με τον David”, υποστήριξε η σχεδιάστρια, τονίζοντας πως ο σύζυγός της έχει ένα στιλ, που πολλοί θα ήθελαν να υιοθετήσουν. 

Φυσικά, ο ίδιος δεν παρέλειψε να στείλει την αγάπη του και την υποστήριξή του στη γυναίκα του μέσω τρυφερών stories στο Instagram, δηλώνοντας περήφανος για το δημιουργικό της έργο και επιλέγοντας τα αγαπημένα του κομμάτια από η σειρά.

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφία: ΕPA

Διάβασε ακόμη