Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021

Velutato: Το νέο εκλεκτό, ανάλαφρο espresso που θα βρεις στα Second Cup

Φτιαγμένο αποκλειστικά από κόκκους Arabica.

Τη νέα χειμερινή σεζόν υποδέχεται το Second Cup, με ολοκαίνουρια επιλογή espresso, η οποία εντάσσεται στο baristacrafted μενού, ανάμεσα στις πιο εκλεκτές προτάσεις της πολυαγαπημένης καναδέζικης αλυσίδας.

Πρόκειται για το νέο espresso ‘VELUTATΟ’. Ένα πολύ ιδιαίτερο χαρμάνι, φτιαγμένο αποκλειστικά από κόκκους Arabica, με μεσαίο έως σκούρο καβούρδισμα, που δημιουργεί ένα ανάλαφρο, αλλά πλούσιο γευστικό προφίλ.

“Στην Κύπρο αγαπούμε τον καλό, ποιοτικό καφέ. Είναι αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας και πίνουμε αρκετό”, εξηγεί ο κος. Νικόλας Οικονομίδης, Διευθυντής των Second Cup στην Κύπρο.

“Μάλιστα, σύμφωνα με τον Κατάλογο Παγκόσμιας Κατανάλωσης, ο μέσος Κύπριος καταναλώνει σχεδόν πέντε κιλά καφέ το χρόνο. Γι’ αυτό το λόγο, εντάσσουμε ένα πιο ελαφρύ καφέ στο εκλεκτό μας μενού, το οποίο προσφέρει την ίδια αίσθηση “γκουρμεδιάς” με λιγότερη ένταση. Η βελούδινη, κρεμώδη του υφή, το λεπτό άρωμα και η ισορροπημένη επίγευση με γλυκές νότες από καραμέλα, ταιριάζει απόλυτα με τις συνήθειες, αλλά και τις προτιμήσεις της κυπριακής αγοράς.”

Βρες το νέο espresso Velutato στα Second Cup σε όλη την Κύπρο, φρεσκοψημένο και φτιαγμένο στα μέτρα σου ή και φρεσκοαλεσμένος για να τον φτιάξεις όποτε θες, στο σπίτι.

Διάβασε ακόμη