Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Vassia Kostara – Romance Unplugged: Δες τη νέα ρομαντική συλλογή με 70s vibes

Η σχεδιάστρια μας καλεί να ζήσουμε έναν νέο ρομαντισμό μέσα από τη φθινοπωρινή της συλλογή που φέρει τον τίτλο “Romance Unplugged”.

Της Νικόλ Ζένιου

H νέα συλλογή FW 21/22 του αγαπημένου ελληνικού brand Vassia Kostara προτείνει έναν νέο ρομαντισμό που ισορροπεί ανάμεσα στο sexiness και στο elegant και απευθύνεται σε όλους. Το unisex concept που πρότεινε η σχεδιάστρια στην καλοκαιρινή της συλλογή είναι έντονο και στη νέα φθινοπωρινή συλλογή, αφού όπως υποστηρίζει, “η μόδα είναι για όλους και δεν χρειάζεται να υπάρχουν στεγανά και περιορισμοί”.

Colours and Prints

Η συλλογή με τίτλο “Romance Unplugged”είναι μία ωδή στα έντονα χρώματα, τα patterns, στα 70s vibes, που είναι και χαρακτηριστικό του brand, και στην unisex απελευθέρωση. Το φούξια χρώμα πρωταγωνιστεί όπως και τα αγαπημένα paisley prints του brand που επαναπροσδιορίζονται σε νέους χρωματικούς συνδυασμούς. Το leopard print επανασυστήνεται ως το “neutral print” που μπορεί να συνδυαστεί με πολλά χρώματα, όπως φούξια και να αποτελέσει βάση για συνδυασμό με διαφορετικές αποχρώσεις.

Το νέο μότο της συλλογής που μας ανεβάζει τη διάθεση είναι το ακόλουθο: “Fashion is free – fashion is fun – fashion is a non-stop party sensation – fashion is “unplugged”!”

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Βάσια Κωσταρά (@vassia_kostara)

Μπορείς να βρεις τη συλλογή της online στο www.vassiakostara.com

Διάβασε ακόμη