Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Βασίλισσα Rania: Με φόρεμα που είναι απαραίτητο σε κάθε καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα

Elegant και διαχρονικό.

Η κομψή εμφάνιση της βασίλισσας Ράνιας μ’ ένα καλοκαιρινό φόρεμα που είναι διαχρονικό. Όλες οι γυναίκες αποζητούμε οι αγορές που κάνουμε να μπορούν να μας εξυπηρετήσουν σε πολλές και διαφορετικές περιστάσεις και συνήθως τα κομμάτια τα οποία έχουν αυτή την ιδιότητα είναι και αυτά που θεωρούμε επένδυση για την γκαρνταρόμπα μας. Ιδίως εάν ένα fashion item έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει διαφορετικές περιστάσεις και ταυτόχρονα να είναι διαχρονικό τότε είναι αναμφίβολα ένα κομμάτι κλειδί για τη συλλογή μας.

Διάβασε ακόμη – Βασίλισσα Ράνια – Πριγκίπισσα Rajwa Al Saif: Με την ίδια φούστα Dior

Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που καθορίζουν το εάν είναι διαχρονικό ένα κομμάτι και το εάν μπορούμε να το φορέσουμε με διαφορετικούς τρόπους. Αναμφίβολα το χρώμα του ρούχου είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας καθώς οι γήινες και οι ουδέτερες αποχρώσεις είναι all time classic αναβαθμίζοντας έτσι τη διαχρονική capsule wardrobe που επιθυμούμε να δημιουργήσουμε. Σαφώς τόσο το ύφασμα όσο και το σχέδιο παίζουν μεγάλο ρόλο.

Για τις εμφανίσεις του καλοκαιριού, οι περισσότερες από εμάς θα συμφωνούσαμε πως ένα λευκό φόρεμα είναι μία από τις σημαντικότερες προσθήκες που πρέπει να κάνουμε στη συλλογή μας. Τα φορέματα σε λευκό χρώμα με τα οποία μπορούμε να πετύχουμε ένα ”summer carefree” συναίσθημα, υπόσχονται μία καλοκαιρινή και θηλυκή εμφάνιση όποιο και αν είναι το στιλ σου αλλά και για κάθε περίσταση ενώ μπορούν με ευκολία να αναδείξουν το μαύρισμα σου.

Διάβασε ακόμη – Βασίλισσα Ράνια: Ο υπέροχος τρόπος που συνδύασε το λευκό πουκάμισο

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, σε πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της, επέλεξε το φόρεμα το οποίο αποτελεί επένδυση σε κάθε γυναικεία καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα. Συγκεκριμένα, η βασίλισσα Rania επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα midi μήκους με ζώνη στη μέση και ιδιαίτερα balloon μανίκια σε λευκό χρώμα από το brand Aje.

Το σύνολο της ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνες γόβες σε nude απόχρωση από το Malone Souliers και μπεζ τσάντα Elena Ghisellini, ενώ φορούσε μαύρα γυαλιά ηλίου Saint Laurent.

Δες την εμφάνισή της: 

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη