Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023

Βασίλισσα Letizia: Το μικρό μυστικό της για την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της

Σε αυτό και μόνο το προϊόν οφείλει τη λάμψη και τη νεανικότητα του προσώπου της.

Μπορεί να διανύει αισίως την έκτη δεκαετία της ζωής της, όμως αναμφίβολα η βασίλισσα Letizia δείχνει πολλά χρόνια νεότερη. Πάντοτε περιποιημένη και απέραντα κομψή, το πρόσωπό της ακτινοβολεί σε κάθε της εμφάνιση ενώ η επιδερμίδα της έχει μια τόσο νεανική, λαμπερή και λεία όψη, που μετά βίας μπορεί να πιστέψει κανείς ότι έχει κλείσει τα 50.

Διάβασε ακόμη – Βασίλισσα Letizia: Το κόκκινο σατέν φόρεμα της που είναι ιδανικό για σήμερα

Πράγματι, όλες οι royals έχουν στη διάθεσή τους τους καλύτερους αισθητικούς και δερματολόγους, στους οποίους εμπιστεύονται συχνά την επιδερμίδα τους, ενώ τα facials και λοιπές θεραπείες προσώπου πραγματοποιούνται εντατικά. Τίποτα ωστόσο δεν έχει αποτέλεσμα στην επιδερμίδα αν δεν τηρείται ευλαβικά ο Νο.1 skincare κανόνας που ισχύει για όλες μας – και που η βασίλισσα φαίνεται να ακολουθεί πιστά.

Όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν η προσωπική της beautician, Carmen Navarro, το μικρό μυστικό της για την αψεγάδιαστη επιδερμίδα που θαυμάζεται από τόσες γυναίκες παγκοσμίως, είναι το αντηλιακό. Ναι καλά άκουσες, ούτε το μπότοξ, ούτε άλλα ενέσιμα, ούτε οι ακριβότερες ενυδατικές κρέμες είναι αυτά που της εξασφαλίζουν αυτή την αξιοθαύμαστη όψη. Απεναντίας, η βασίλισσα Letizia μένει πιστή στην καθημερινή (και συνεχή) εφαρμογή του αντηλιακού, χειμώνα – καλοκαίρι, ακόμα και τις πιο μουντές μέρες, έτσι ώστε να εξασφαλίσει ότι η επιδερμίδα της δεν θα επηρεαστεί από τις αρνητικές επιπτώσεις του ήλιου. Επιπλέον, προτιμά τις ενυδατικές συνθέσεις, έτσι ώστε να συνδυάζει ενυδάτωση της επιδερμίδας και προστασία με ένα μόνο προϊόν. Συνολικά, με τη χρήση του αντηλιακού ενυδατώνει το δέρμα της, με αποτέλεσμα και οι ρυτίδες να μην φαίνονται τόσο έντονες ενώ προλαμβάνει και την εμφάνιση κηλίδων / πανάδων.

Διάβασε ακόμη – Βασίλισσα Letizia: Η στιγμή που ζήτησε από τον βασιλιά Felipe να σωπάσει (βίντεο)

Βέβαια, η βασίλισσα Letizia ακολουθεί έναν πολύ υγιεινό τρόπο ζωής και τηρεί πιστά την skincare ρουτίνα που είναι προσαρμοσμένη στις δικές της ανάγκες.

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφίες: Instagram/ @reinaletiziadeespana

Διάβασε ακόμη