Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Βασίλισσα Letizia: Συνδύασε το κοστούμι με τρόπο που δεν προτιμούν συχνά οι fashionistas

Το ρομαντικό και ταυτόχρονα elegant look που δημιούργησε.

Λίγα είναι τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας τα οποία μπορούν να μας βγάλουν στιλιστικά ασπροπρόσωπες σε κάθε πιθανή περίσταση και να μας χαρίζουν ένα κομψό και ταυτόχρονα επίκαιρο σύνολο. Τα κοστούμια της συλλογής μας είναι ένα από τα co-ords που μπορούμε να τα εμπιστευτούμε σε κάθε μας εμφάνιση και σε κάθε περίσταση ενώ ανάλογα με την περίσταση και το στιλ μας μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα αντίστοιχο look που θα μας εκφράζει.

Διάβασε ακόμη – Η ιστορία πίσω από το κόκκινο σακάκι της βασίλισσας Letizia

Για να δημιουργήσουμε ένα κομψό outfit με ένα κοστούμι έχουμε αρκετές επιλογές. Τα αξεσουάρ τα παπούτσια όπως και το top το οποίο θα επιλέξουμε παίζουν καθοριστικό ρόλο στο ύφος που θέλουμε να αποπνέει το σύνολο μας όπως και να ταιριάζει σε εμάς και στην περίσταση που θα δώσουμε το παρών. Για ένα άνετο look μπορείς να φορέσεις με το κοστούμι σου ίσια παπούτσια όπως loafers ή mules ενώ για ένα περισσότερο ρομαντικό και ταυτόχρονα ενημερωμένο look μπορείς να επιλέξεις ένα ζευγάρι μπαλαρίνες, μία επιλογή που δεν προτιμάται συχνά από τις fashion insiders, παραυτά όμως είναι απόλυτα κομψή και διαχρονική.

Διάβασε ακόμη – Bασίλισσα Letizia: Με το πιο θηλυκό πουκάμισο που μπορείς να φορέσεις την άνοιξη

Η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας, σε πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της επέλεξε να συνδυάσει ένα κοστούμι από τη Massimo Dutti με ένα ζευγάρι ballet flats. Συγκεκριμένα, η βασίλισσα της Ισπανίας επέλεξε ένα κοστούμι σε navy blue απόχρωση το οποίο συνδύασε αρμονικά με ένα ζευγάρι ballet flats με ankle strap μαύρου χρώματος.

Δες την εμφάνισή της

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη