Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2021

Βασίλισσα Ελισάβετ: Οι πρώτες της διακοπές χωρίς τον Φίλιππο

Προορισμός της, η εξοχική της κατοικία στο Μπαλμόραλ της Σκοτίας.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ αναχώρησε από το Κάστρο του Ουίνδσορ με προορισμό τη εξοχική της κατοικία στο Μπαλμόραλ της Σκοτίας, όπου σκοπεύει να περάσει το πρώτο διάστημα των διακοπών της. Αυτές θα είναι και οι πρώτες διακοπές της Ελισάβετ χωρίς τον σύζυγό της, Πρίγκιπα Φίλιππο, που έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο σε ηλικία 99 ετών.

Τη βρετανίδα μονάρχη εντόπισαν οι φωτογράφοι μέσα στο αυτοκίνητό της ενώ αυτή κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο. Το Κάστρο Μπαλμόραλ αποτελεί έναν προορισμό με ιδιαίτερη συναισθηματική σημασία για τη Βασίλισσα Ελισάβετ, αφού εκεί έχει περάσει μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της με τον Φίλιππο.  Στο Μπαλμόραλ, εξάλλου, είχε καταφύγει για να τον πενθήσει αμέσως μετά την κηδεία του.

Διάβασε ακόμη – “Finding Μe”: Η Viola Davis γράφει τα απομνημονεύματα της

Στη διάρκεια των διακοπών τους στο Μπαλμόραλ, η Ελισάβετ και ο Φίλιππος δέχονταν συνήθως τα μέλη της οικογένειάς τους, τα παιδιά και τα εγγόνια τους. Πιθανότατα, το ίδιο θα συμβεί και αυτό το καλοκαίρι, πόσω μάλλον που η Βασίλισσα χρειάζεται την παρουσία τους ακόμα περισσότερο, με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ, την Kate Middleton και τα παιδιά τους, τον Πρίγκιπα Κάρολο και την Καμίλα, αλλά και τον Πρίγκιπα Εδουάρδο με την οικογένειά του να θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα περάσουν μέρος των διακοπών τους στο Κάστρο.

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφία: Instagram/@theroyalfamily

Διάβασε ακόμη