Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Valentine’s Day: Ένας διαφορετικός τρόπος να δείξεις την αγάπη σου με κοσμήματα Chopard

Βρήκαμε τις πιο κομψές επιλογές σε κοσμήματα για να κάνεις δώρο.

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μία αφορμή για να βρούμε λίγο χρόνο και να εκφράσουμε την αγάπη μας προς τον εαυτό μας ή τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Τα κοσμήματα από την My Happy Hearts Collection του οίκου Chopard, δεν είναι μόνο πολύτιμα αλλά έχουν και την συναισθηματική αξία που αναζητάμε για το ιδανικό Valentine’s Day gift. Η ολοκαίνουργια συλλογή My Happy Hearts προτείνει κοσμήματα που αγκαλιάζουν το δέρμα και εκφράζουν την αγάπη που νιώθουμε ο ένας για τον άλλον. Ένας αστερισμός από κομψές καρδιές που φοριούνται μόνες ή σε συνδυασμό ως κομψά αξεσουάρ. Είναι διακριτικά σύμβολα μιας χειραφετημένης γενιάς και χαρακτηριστικό μιας αναθεωρημένης καινούργιας σχέσης με τον εαυτό μας.

Τα κοσμήματα της συλλογής είναι δώρα που κάνουμε στον εαυτό μας. Η συλλογή δανείζεται τα πιο διάσημα σχεδιαστικά σύμβολα του οίκου – την καρδιά και τα “χορευτικά” διαμάντια– από τις θρυλικές δημιουργίες του Maison, διαμορφωμένες σε νέες διαστάσεις.

Ένα κόσμημα για τον εαυτό σου – Me, Myself and My Happy Hearts

H συλλογή Me, Myself and My Happy Hearts αποτελεί ένα σύμβολο αγάπης για τον εαυτό σου, που εκφράζεται μέσα από κομψά κοσμήματα. Για να συγχαρείς, να ευχαριστήσεις, να ενθαρρύνεις τον εαυτό σου ή απλά για να νιώσεις ζωντανός: το να προσφέρεις στον εαυτό σου ένα κόσμημα είναι μια απόδειξη σεβασμού και αγάπης που τρέφεις για αυτόν. Μια δήλωση της απόλυτης ανεξαρτησίας: χαρίζεις στον εαυτό σου αυτό που χρειάζεται για να “ανθίσει”. Αυτή είναι η αποστολή της My Happy Hearts, μιας συλλογής από καρδιές, σημεία φωτός που μαγνητίζουν διακριτικά το βλέμμα.

Τα κοσμήματα της συλλογής My Happy Hearts διατίθενται σε κολιέ, βραχιόλια με αλυσίδα, δαχτυλίδια και σκουλαρίκια βασισμένα στην αρχή της μίας καρδιάς. Με επιλογές όπως ηθικό ροζ χρυσό, λευκό χρυσό 18 καρατίων, η καρδιά κάθε κοσμήματος έρχεται σε εκδοχές carnelian, mother-of-pearl ή σετ με διαμάντια. Τα δαχτυλίδια και τα σκουλαρίκια της συλλογής διατίθενται επίσης και στην εκδοχή με το ένα χορευτικό διαμάντι. Τα σκουλαρίκια διατίθενται είτε σαν ένα κομμάτι ή σαν σετ για μεγαλύτερη ευελιξία και δημιουργικότητα: φοριούνται μόνα τους, συνδυαστικά μέσω layering ή μέσω mix & match.

Style tips

Μπορείς να τα φορέσεις με αθλητικά παπούτσια ή με γόβες, στο γραφείο ή στην παραλία μιας και η συλλογή My Happy Hearts προσφέρεται για κάθε περίσταση, σαν μια υπενθύμιση της δύναμης που πηγάζει μέσα από την ευγένεια της κομψότητας που φέρει η κάθε γυναίκα και τη συνοδεύει σε όλες τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής της.

Info: Τις συλλογές κοσμημάτων Chopard μπορείς να τις βρεις αποκλειστικά στα καταστήματα A. Stephanides Luxury Goods Ltd.

Στασάνδρου και Αφροδίτη γωνία 2, 1060, Λευκωσία, τηλ.: 22757929

Αρχιεπισκόπου Μακαρίου III 227, 3105, Λεμεσός, τηλ.: 25587949

Facebook: StephanidesLuxuryGoods

www.stephanides.com

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stephanides Luxury (@stephanidesluxurygoods)

Διάβασε ακόμη