Κυριακή, 25 Ιουλίου, 2021

Βάλε την άσκηση στη ζωή σου με τα πιο stylish leggings της αγοράς

Τα νέα on-trend Αctive κολάν υψηλής απόδοσης από την Calzedonia αναβαθμίζουν άμεσα τα gym outfits σου.

Με το καλοκαίρι να πλησιάζει, ο Απρίλιος, είναι μια καλή περίοδος για να εντάξεις την άσκηση στη ζωή σου. Και τα outfits που επιλέγεις για τη σωματική σου άσκηση, είναι πολύ σημαντικά, αφού συχνά αποτελούν κίνητρο για άσκηση. Η νέα συλλογή Αctive από την Calzedonia με τα fashionable κολάν που προσφέρουν την απαραίτητη άνεση, χάρη στα απαλά υφάσματα τους, θα σε πείσει να ξεκινήσεις άμεσα κάποιο σπορ. Η συλλογή είναι ιδανική για όσους αγαπούν να κινούνται με απόλυτη ελευθερία χωρίς να θυσιάζουν το στυλ.

Τα active κολάν είναι ανάμεσα στα best-seller της Calzedonia και έχουν επαναπροσδιοριστεί για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 21 σε φρέσκες και εντυπωσιακές εκδοχές όπως, πολύχρωμες εκτυπώσεις από animal print, δυναμικές γραφιστικές λεπτομέρειες, και πρακτικές, ιδανικές για άθληση.

Τα καλοκαιρινά κομμάτια θα είναι επίσης σύντομα διαθέσιμα και σε φρέσκους νέους παστέλ τόνους, ακολουθώντας τις τάσεις της σεζόν. Φτιαγμένα από καινοτόμα υλικά χάρη στη χρήση εύκαμπτων ινών υψηλής απόδοσης, τα ενδύματα της συλλογής είναι ιδανικά για δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου και προπονήσεις.

Στην πιο κάτω gallery θα βρεις τα stylish κομμάτια που ξεχωρίσαμε από τη συλλογή και θα σε εμπνεύσουν να ξεκινήσεις τη γυμναστική εδώ και τώρα:

Διάβασε ακόμη