Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023

Travis Scott: Απάτησε την Kylie Jenner με την πρώην του, Rojean Kar;

Όλα όσα ισχυρίζεται ο ράπερ και τα αποδεικτικά βίντεο του μοντέλου.

Της Γεωργίας Γεωργίου

Φήμες θέλουν το Travis Scott να έχει απατήσει την Kylie Jenner με την πρώην του, Rojean Kar αφού εκείνη ανήρτησε ένα βίντεο που τους δείχνει να βρίσκονται στο ίδιο μέρος.

Ο Travis Scott μετά τα δημοσιεύματα θέλησε να δώσει τη δικιά του απάντηση έτσι ώστε να τερματίσει αυτούς τους ισχυρισμούς.

Σε απάντηση στην υποτιθέμενη απόδειξη του μοντέλου στο Instagram ότι οι δυο τους βρίσκονταν στο ίδιο σετ μιας από τις παραγωγές του, ο ράπερ απάντησε το Σάββατο το βράδυ με μια ανάρτηση στο insta story.

Διάβασε ακόμη – H Kylie Jenner στο Παρίσι μέσα από τον φακό της Κύπριας φωτογράφου Alexandra Wolf

“Ένας απρόσκλητος έβγαζε κρυφά φωτογραφίες σε κάτι που υποτίθεται ότι ήταν ένα κλειστό σετ ενώ εγώ σκηνοθετούσα ένα βίντεο”, ισχυρίστηκε. “Δεν ξέρω αυτό το άτομο. Δεν έχω πάει ποτέ με αυτό το άτομο”.


Ο Scott, ζήτησε απευθείας από την Kar “να σταματήσει με τα συνεχή παιχνίδια και τη φανταστική αφήγηση”.

Οι δυο τους βγήκαν για πρώτη φορά το 2013, πολύ πριν ο μουσικός αρχίσει να βγαίνει με την Jenner, με την οποία έχει δύο παιδιά.

Με την πάροδο των χρόνων, άνθρωποι των Μ.Μ.Ε βρήκαν ενδείξεις που φαίνεται να υποδηλώνουν ότι ο Scott και η Kar δεν διέκοψαν ποτέ πλήρως τους δεσμούς τους.

Φημολογήθηκε επίσης ότι είχε εμπλακεί στον σύντομο χωρισμό του από την Jenner το 2019.

Στη συνέχεια, πριν από λίγες μέρες, η Kar δημοσίευσε ένα βίντεο στο insta story της που την έδειχνε πίσω από την κάμερα στα γυρίσματα του μουσικού βίντεο. Ο Scott φαινόταν στο βάθος. “Σκηνοθετώ το obvi”, έγραψε στη λεζάντα.

Ο Scott – ίσως εν αγνοία του – φάνηκε να επιβεβαιώνει το παραπάνω σενάριο όταν δημοσίευσε τη δική του φωτογραφία από κάτι που έμοιαζε με το ίδιο σετ.

Αφού αρνήθηκε τον ισχυρισμό της Kar και ακόμη και ότι ήξερε ποια ήταν, το μοντέλο δημοσίευσε ξανά τη δήλωσή του σε μια σειρά από αποδεικτικά βίντεο.

Διάβασε ακόμη – Kylie Jenner: Στέλνει ηχηρό μήνυμα καταρρίπτοντας σεξιστικό στερεότυπο

“Δεν θα ανεχθώ ψέματα εις βάρος μου. Αλλά για να πεις ότι δεν με ξέρεις και ότι δεν έχεις πάει ποτέ μαζί μου όταν είσαι σίγουρα μαζί μου, όταν σε έχουν δει όλοι μαζί μου, όταν έχω φωτογραφίες και βίντεο μαζί μου; Ελα. Έλα, κύριε.”

Η Kar επέμεινε ότι “ήταν προσκεκλημένη σε εκείνο το γύρισμα του βίντεο”, αν και δεν είπε από ποιον, προσθέτοντας ότι δεν εμφανίζεται ποτέ πουθενά απρόσκλητη και “δεν έχει τραβήξει ποτέ κρυφή φωτογραφία στη ζωή της”.

“Έπρεπε να το είχα δημοσιεύσει; Όχι. Ήταν ακατάστατο; Απολύτως”, παραδέχτηκε.
Το μοντέλο ισχυρίστηκε περαιτέρω ότι ήταν μαζί με τον Scott την περασμένη Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου προσθέτωντας… “Απατάς αυτήν την σκύλα κάθε νύχτα. Όλη η πόλη του f-king το βλέπει! Μην το κάνεις αυτό”.

Χθες, 23 Οκτωβρίου ο Scott απάντησε στον ισχυρισμό της Kar για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, (και έκτοτε διέγραψε) μια φωτογραφία που τραβήχτηκε στις 14 Φεβρουαρίου στις 8:09 μ.μ. που έδειχνε ένα τραπέζι φαγητού στρωμένο για φαγητό και διακοσμημένο με ένα μπουκέτο λουλούδια.


“Αν δεν ήσουν σε αυτό το τραπέζι την V ημέρα, τότε δεν ήσουν μαζί μου”, έγραψε πάνω από την εικόνα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πέρασε το βράδυ με την Jenner και κανέναν άλλο.

Στη συνέχεια, η Kar δημοσίευσε μηνύματα που αποδεικνύουν ότι αυτή και ο ράπερ ήταν στην ίδια εκδήλωση αργότερα εκείνο το βράδυ.

Σε ένα άλλο post, ο Scott μοιράστηκε ένα μήνυμα από μια γυναίκα που είπε ότι “δουλεύει με τον Travis για 8 χρόνια” και “ήταν στα γυρίσματα όλη μέρα καθώς σκηνοθετούσε ένα βίντεο για έναν άλλο καλλιτέχνη”.

Η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι η Kar “δεν ήταν μαζί του”και την αποκάλεσε “παραληρηματική”.

Φωτογραφίες: EPA

Διάβασε ακόμη