Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Tom Hanks – Rita Wilson: Η ένταση που προκάλεσε το ζευγάρι στο κόκκινο χαλί

Επιπλήττει έναν υπάλληλο ο διάσημος ηθοποιός.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Ένα έντονο περιστατικό σημειώθηκε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών την Τρίτη, 23 Μαΐου. Όταν ο Tom Hanks και η γυναικά του φαίνεται να συζήτησαν με έναν υπάλληλο καθώς περπατούσαν στο κόκκινο χαλί.

Ο άγνωστος άντρας σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και φωτογραφίες έκανε διάφορες χειρονομίες κατά του 66χρονο ηθοποιού. Το περιστατικό έγινε κατά την διάρκεια της φωτογράφισης του διάσημου ηθοποιού με το υπόλοιπο κάστ της ταινίας “Asteroid City”.

Διάβασε ακόμη – Η Irina Shayk στο Φεστιβάλ των Καννών μόνο με τα εσώρουχα της

Αυτό έγινε βέβαια αντιληπτό από τον Hanks, ο οποίος του ζήτησε τον λόγο. Η κίνηση αυτή ενόχλησε ιδιαίτερα τον ηθοποιό,τον οποίο ο φωτογραφικός φακός “συνέβαλε” να σηκώνει το δάχτυλο του και να εκφράζει την δυσαρέσκεια και τον θυμό του, απέναντι στον άντρα με το μαύρο κοστούμι.

Προς υποστήριξη του η συζύγου του, Rita Wilson με όμορφο τρόπο υπερασπίστηκε τον σύζυγό της αφού είναι πάντα στο πλευρό του.

Το περιστατικό διήρκησε μόλις μερικά δευτερόλεπτα με τους πρωταγωνιστές να επιστρέφουν στο κόκκινο χαλί και τον άντρα στην εργασία του.

Διάβασε ακόμη – Bruce Willis: Η συγκινητική κίνηση της 9χρονης κόρης του για να τον διευκολύνει με την άνοια που αντιμετωπίζει

Να σημειώσουμε πως η Wilson ήταν εντυπωσιακά ντυμένη επιλέγονταν μαύρο φόρεμα σε συνδυασμό με ένα μακρύ μαύρο παλτό διακοσμημένο με ασημένιους πολύτιμους λίθους.

Φωτογραφίες:CNA

Διάβασε ακόμη