Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Το viral βίντεο με την Priyanka Chopra να απαξιώνει το δούκα και τη δούκισσα του Cambridge

Η αντίδραση της καλής φίλης της Meghan Markle στον τελικό αγώνα τένις γυναικών στο Wimbledon

Μπορεί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι να έδωσαν τέλος στη διαμάχη τους ύστερα από την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν της μητέρας τους, στην οποία έδωσαν και οι δύο το παρών, αυτό όμως δεν σημαίνει πως τα πράγματα είναι όπως παλιά. Τουλάχιστον, αυτό έδειξε η συμπεριφορά της Priyanka Chopra, η οποία είναι στενή φίλη της Meghan Markle, όταν βρέθηκε μαζί με την Kate Middleton και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στον τελικό αγώνα τένις γυναικών στο Wimbledon

Πιο συγκεκριμένα, ένα βίντεο από τον αγώνα που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με πολλούς χρήστες των social media να προσέχουν μία ιδιαίτερη στιγμή της ημέρας εκείνης. Ειδικότερα, τα στιγμιότυπα δείχνουν την είσοδο της δούκισσας και του δούκα του Cambridge, οι οποίοι πηγαίνουν προς τις VIP θέσεις τους, με το κοινό να τους χειροκροτά. Τότε, φαίνεται η Chopra, η οποία κάθεται δύο σειρές πίσω από τις θέσεις των επίτιμων καλεσμένων, να επιλέγει εκείνη τη στιγμή για να φρεσκάρει την εμφάνισή της, φτιάχνοντας το μαντήλι του φορέματός της, χωρίς να προσέχει την είσοδο των βασιλικών μελών με αποτέλεσμα να μην χειροκροτήσει. 

Μπορεί, λοιπόν, πράγματι να πρόκειται για μία τυχαία στιγμή που απαθανάτισε η κάμερα, όμως πολλοί ήταν εκείνοι που πίστεψαν πως η αντίδραση της Chopra δεν ήταν καθόλου τυχαία, παρά θεωρήθηκε ως ένας τρόπος απαξίωσης προς τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, τα οποία δεν φέρθηκαν καλά στη φίλη της. Μάλιστα ένα σχόλιο στο Twitter γράφει “τους αγνόησε τελείως. Θα έκανα το ίδιο αν η φίλη μου είχε δεχθεί αυτή τη μεταχείριση”.

Διάβασε ακόμη – Ashley Leechin: Αυτή είναι η απόλυτη σωσίας της Taylor Swift [εικόνες]

Στη συνέντευξη που η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Χάρι είχαν παραχωρήσει στην Oprah Winfrey, η δούκισσα του Σάσσεξ είχε αναφερθεί σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό λίγες ημέρες πριν από τον γάμο, κατά το οποίο η Kate Middleton είχε κάνει τη Markle να κλάψει για έναν ασήμαντο λόγο. 

Και μπορεί η Meghan Markle όπως δήλωσε, να συγχώρησε τη συνυφάδα της για το ατυχές περιστατικό, όμως όπως φαίνεται η Priyanka Chopra δεν το ξέχασε ποτέ. 

Δες παρακάτω το βίντεο:

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφία: EPA

Διάβασε ακόμη