Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Super Nintendo World αποκτά το δικό του τρένο

Το θεματικό πάρκο στην Ιαπωνία διαθέτει πλέον και σιδηροδρομική γραμμή.

Μπορεί ακόμη τα ταξίδια να είναι απαγορευμένα ωστόσο κάποια στιγμή θα μπορέσουμε να τα απολαύσουμε. Και αν στην wish list σου βρίσκεται το θεματικό πάρκο Super Nintendo World θα πρέπει να γνωρίζεις πως έχει πλέον το δικό του τρένο που θα εκτελεί δρομολόγια στη σιδηροδρομική γραμμή JR Yumeaki της Ιαπωνίας στην Οζάκα.

Το τρένο έχει ήδη μπει στις ράγες για τα εγκαίνια του Super Nintendo World, τα οποία είχαν προγραμματιστεί για τις αρχές Φεβρουαρίου, αλλά αναβλήθηκαν πρόσφατα ξανά, μετά από πολλές καθυστερήσεις.

 Όσοι βρίσκονται στην περιοχή θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα φωτεινά μπλε βαγόνια ζωγραφισμένα με τις μορφές του Mario και άλλων γνωστών χαρακτήρων του Super Mario Bro.

Στο μπροστινό μέρος της αμαξοστοιχίας αναγράφεται “SUPER NINTENDO WORLD” με πολύχρωμα γράμματα, ανάμεσα σε ροζ φώτα που μοιάζουν με μάτια. Το τρένο θα μεταφέρει τους επιβάτες απευθείας στο θεματικό πάρκο.

Σε επίσημο δελτίο Τύπου της Universal Studios Japan, το στούντιο αναφέρει ότι, παρ’ όλο που το άνοιγμα του πάρκου αναβλήθηκε, το τρένο του Super Nintendo World θα φέρει χαμόγελα στα πρόσωπα των ανθρώπων με την ελπίδα για καλύτερες μέρες.

Η Ιαπωνία είναι προς το παρόν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω της πανδημίας της Covid-19.

Πηγή: ΑΠΕ

Διάβασε ακόμη