Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

Το στυλ εγκυμοσύνης της Rosie Huntington-Whiteley

Το μοντέλο λατρεύει να πειραματίζεται με το στυλ της, ακόμα και στη διάρκεια της κύησης.

Είναι μία από τις πιο κομψές παρουσίες στον χώρο της μόδας και ακόμα και κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της, βρίσκει τον τρόπο να παραμένει το ίδιο stylish.

Ύστερα από την ανακοίνωση του ερχομού του δεύτερου παιδιού της με τον Jason Statham, με τον οποίο έχει αποκτήσει επίσης τον 4χρονο Jack, η ίδια δεν είχε αναφερθεί στο θέμα. Πού και πού, βέβαια, αναρτά φωτογραφίες της, δείχνοντάς μας την κοιλίτσα της, όπως έκανε πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διάβασε ακόμη – Tο κόκκινο Zara blazer που φόρεσε η εγκυμονούσα Carrie Johnson στη Ρώμη

Πιο συγκεκριμένα, η Huntington-Whiteley ζήτησε τη βοήθεια του κοινού, επιθυμώντας να ακούσει την άποψή του σχετικά με τις δύο στιλιστικές της επιλογές. Στην πρώτη φωτογραφία, το μοντέλο φοράει ένα oversized μισοκουμπωμένο μπλε πουκάμισο, με το οποίο επιδεικνύει την κοιλίτσα της, φορώντας από πάνω ένα ανοιχτόχρωμο παλτό, ενώ στη δεύτερη επιλέγει μία vinyl καπαρντίνα που διαγράφει τη σιλουέτα της.

Το μοντέλο πριν από λίγο καιρό είχε εξομολογηθεί στην Ashley Graham τη δυσκολία της να χάσει τα κιλά της πρώτης της εγκυμοσύνης, καθώς όπως δήλωσε είχε πάρει περίπου 25.  Σχετικά με την εγκυμοσύνη είχε δηλώσει, “είναι μια νέα εμπειρία και εσύ λες για να δούμε πώς θα πάει. Και μέσα σε 6 μήνες ήταν τρελό αυτό που είχε συμβεί”, προσθέτοντας πως αν και πήγαινε στο γυμναστήριο, δεν έβλεπε αποτέλεσμα. “Ήταν κάτι πολύ αφυπνιστικό για εμένα, γιατί είχα σε όλη μου τη ζωή ένα συγκεκριμένο τύπο σώματος. Θα πω πως το να γυμνάζεσαι στο γυμναστήριο και σκεπτόμενη το πώς ήμουν και το πόσο χάλια ένιωθα, έλεγα, τώρα καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι για κάποιους ανθρώπους να πάνε στο γυμναστήριο”, είχε παραδεχθεί.

Πηγή: Madame Figaro

Διάβασε ακόμη