Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

Το silver – grey στα μαλλιά επιστρέφει δυναμικά

Μια τάση που όπως όλα δείχνουν έχει αγαπηθεί από πολλές celebrities και είναι beauty lover την επιλέγουν ξανά ως μια από τις τάσεις της σεζόν.

Εάν είσαι ανάμεσα στις γυναίκες που με τα πρώτα λευκά σπεύδουν να βάψουν τα μαλλιά τους, τότε ανήκεις στο μεγαλύτερο ποσοστό εκείνων των γυναικών που δεν τους αρέσει να τα βλέπουν να ασπρίζουν, και προτιμούν να αλλάξουν εντελώς το χρώμα τους, προκειμένου να κρύψουν τις γκρίζες τρίχες.

Ο hairstylist και colorist Jack Martin ήρθε για να μας αλλάξει γνώμη με τις φωτογραφίες που θα δεις παρακάτω. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι τα γκρι ή silver μαλλιά δείχνουν τέλεια, μιας και πρόκειται για μια πολύ cool απόχρωση που δείχνει το ίδιο ωραία με τις ξανθές, καστανές ή ginger αποχρώσεις.

Ο hair expert θεωρεί ότι καλό είναι να σπάσει το στερεότυπο που συνδέει άρρηκτα τα λευκά ή γκρι μαλλιά με τη γήρανση, και εμείς συμφωνούμε απόλυτα. Η κάθε γυναίκα είναι όμορφη καταρχάς σε κάθε ηλικία, ανεξαρτήτως του χρώματος των μαλλιών της. Η ομορφιά εξάλλου έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση, την καλή διάθεση και την αισιοδοξία, καθώς και τόσα άλλα πνευματικά χαρίσματα που μπορεί να έχει.

Διάβασε ακόμη – Kate Hudson: Η αλλαγή στα μαλλιά της που δεν περιμέναμε 

Οι παρακάτω φωτογραφίες θα σε εμπνεύσουν για εκείνη τη στιγμή που θα θελήσεις να κάνεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου – είτε έχεις είτε δεν έχεις γκρίζα. Με το κατάλληλο κούρεμα και χτένισμα, το silver – grey μπορεί να δείξει ακαταμάχητο στα μαλλιά σου, ενώ στην περίπτωση που όντως θες να καλύψεις λευκά, σε γλυτώνει και από τις πολύ συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο για βαφή.

Μη σε τρομάζει το γκρι χρώμα: με τις κατάλληλες τεχνικές, αλλά και με ομοιόμορφα κατανεμημένα highlights σε διαφορετικούς χρωματικούς τόνους και layers, μπορεί να δείξει άκρως μοντέρνο και νεανικό.

Οι παρακάτω φωτογραφίες θα σε πείσουν:

Μήπως θα γίνει η επόμενη τάση στις βαφές μαλλιών;

Πηγή: Madame Figaro

Κεντρική φωτογραφία: EPA

Διάβασε ακόμη