Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

Το revenge dress της πριγκίπισσας Νταϊάνα επιστρέφει χάρη στο “The Crown”

Η σκηνή από τα γυρίσματα της σειράς που επαναδημιουργεί μία iconic στιγμή από τη ζωή της Νταϊάνας.

Τα γυρίσματα του 5ου κύκλου της σειράς The Crown βρίσκονται σε εξέλιξη και μόλις διέρρευσε μία σκηνή που ξύπνησε μνήμες. Πρόκειται για την εμφάνιση της Πριγκίπισσας Νταϊάνατον Ιούνιο του 1994 σε gala στη Serpentine Gallery στους Kensington Gardens μ’ ένα μαύρο φόρεμα που έμεινε στην ιστορία ως το “revenge dress”.

Διάβασε ακόμη – The Crown: Σε ποιον Έλληνα ηθοποιό έκαναν πρόταση να συμμετάσχει;

To τολμηρό για τα δεδομένα μίας “γαλαζοαίματης” μίνι, εφαρμοστό και off – shoulder φόρεμα, που είχε την υπογραφή της ελληνικής καταγωγής σχεδιάστριας Christina Stambolian, χαρακτηρίστηκε ως “φόρεμα εκδίκησης” γιατί επιλέχθηκε από την Diana για την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την παραδοχή του Καρόλου ότι υπήρξε άπιστος στον γάμο τους. Πολλοί, λοιπόν, θεώρησαν ότι η επιλογή της Νταϊάνανα πάει κόντρα στο πρωτόκολλο και να φορέσει ένα LBD που έμενε για καιρό παροπλισμένο στη ντουλάπα της, ήταν η απάντησή της στις αποκαλύψεις του συζύγου της.

Οι σκηνές που διέρρευσαν απεικονίζουν την Elizabeth Debicki, που ερμηνεύει τη Πριγκίπισσα στον 5ο κύκλο της σειράς, να φοράει μία ρεπλίκα του iconic φορέματος, ενώ πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν και την εκπληκτική της ομοιότητα με τη Νταϊάνα.

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφία: instagram/ @britishvogue

Διάβασε ακόμη