Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Το πιο εύκολο φθινοπωρινό hairstyle εμπνευσμένο από τα catwalks του οίκου Fendi

Είναι το χτένισμα που θα δώσει girly αέρα στα μακριά μαλλιά σου.

Η συλλογή του οίκου Fendi για τις σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2022 είχε όλο το glam που “απαιτεί” η επιστροφή μας στην κανονικότητα. Στο πρώτο για τον Kim Jones δια ζώσης σόου με καλεσμένους, ο σχεδιαστής δημιούργησε μια glamorous συλλογή για τη γυναίκα που θέλει να βγει έξω και να διασκεδάσει, έπειτα από μια περίοδο καραντίνας που κράτησε σχεδόν δύο χρόνια.

Διάβασε ακόμη – Λιπαρή επιδερμίδα: Τα 5 πιο συχνά λάθη που κάνεις στη ρουτίνα περιποίησης του προσώπου σου

Πέρα από τα εντυπωσιακά, βραδινά σύνολα που φορούσαν τα μοντέλα, αυτό που μάς τράβηξε την προσοχή ήταν τα χτενίσματά τους. Εκτός από το κλασικό και διαχρονικό πλέον σε όλες τις πασαρέλες sleek hairstyle, με όλα τα μαλλιά τραβηγμένα πίσω με έναν εξαιρετικά polished τρόπο, είδαμε το half-up style να επανέρχεται πλήρως ανανεωμένο. 

Τα μαλλιά ορισμένων μοντέλων είχαν μια wild υφή με έντονους κυματισμούς και πολύ όγκο ενώ ήταν πιασμένα μισά μισά, το girly hairstyle που όλες αγαπήσαμε ιδίως μετά την επιστροφή του στις πασαρέλες την περασμένη σεζόν. Μάλιστα, η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά ήταν οι twisted τούφες αλλά και τα hair clips όλο λάμψη με τα οποία τις είχε στερεώσει.

Ένα χτένισμα που δεν βλέπουμε πολύ συχνά στις πασαρέλες και είναι κάτι διαφορετικό σε σχέση με τα hairstyles που προτείνονται συνήθως από τους σχεδιαστές.

Περισσότερες στιγμές από το backstage μπορείς να δεις εδώ:

Πηγή: Madame Figaro

Κεντρική φωτογραφία: instagram / @fendi

Διάβασε ακόμη