Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, 2022

Το παιδικό βιβλίο της Lupita Nyong’o θα γίνει ταινία στο Netflix

Το βιβλίο, με τίτλο “Sulwe”, θα διασκευαστεί ως ταινία κινουμένων σχεδίων με κύριο θέμα τις φυλετικές διακρίσεις.

Το βιβλίο της ηθοποιού, Lupita Nyong’o  “Sulwe” που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2019 και διηγείται την ιστορία ενός 5χρονου κοριτσιού από την Κένυα, θα διασκευαστεί για ένα νέο animated μιούζικαλ.

Η 37χρονη ηθοποιός με καταγωγή από την Κένυα, η οποία κέρδισε Όσκαρ για το “12 Years a Slave” επιβεβαίωσε ότι το παιδικό βιβλίο της θα γίνει ταινία κινουμένων σχεδίων για το Netflix.

“Το βιβλίο “Sulwe” πρόκειται να γίνει μια ταινία κινουμένων σχεδίων! Ευχαριστώ τους αναγνώστες όλων των ηλικιών που έκαναν συντροφιά στη #Sulwe στη λαμπρή της πορεία. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη για την επόμενη περιπέτεια στο @Netflix!” έγραψε η ηθοποιός στο Twitter.

Η Lupita Nyong’oέγραψε την ιστορία, την οποία εικονογράφησε η  Vashti Harrison.

Η “Sulwe” είναι ένα πεντάχρονο κορίτσι από την Κένυα που έχει το πιο σκουρόχρωμο δέρμα απ’ όσους γνωρίζει, γεγονός που την κάνει να αισθάνεται άβολα και αποφασισμένη να βρει έναν τρόπο να ανοίξει το χρώμα του δέρματός της. Η μικρή ξεκινά ένα μαγικό ταξίδι, στη διάρκεια του οποίου μαθαίνει την ιστορία των αδερφών Νύχτα και Μέρα.

Το βιβλίο αφηγείται μία ιστορία για τις διακρίσεις με βάση το χρώμα του δέρματος, την αυτοεκτίμηση και τη διαπίστωση ότι η πραγματική ομορφιά πηγάζει από μέσα, αναφέρεται στην περίληψη του  “Sulwe”.

Πηγή: ΑΠΕ

Φωτογραφία: EPA

Διάβασε ακόμη