Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Το μοντέρνο σπίτι της Serena Williams στο Miami (video)

Η διακόσμηση φέρει την υπογραφή της αδελφής της, Venus.

Όταν η Serena Williams αγόρασε ένα παραδοσιακό ισπανικού στυλ σπίτι στο Miami, συνέπεσε με την εποχή που γνώρισε τον άντρα της ζωής της, Alexis Ohanian. Έτσι απποφάσισε να αναθέσει στην εταιρεία της αδερφής της την επιμέλεια για τη διακόσμηση του σπιτιού κι εκείνη απλά προσπάθησε να συμβιβάσει την παραδοσιακή αισθητική με την αγάπη για τη μοντέρνα τέχνη και την τεχνολογία που χαρακτήριζε τον Ohanian.

Το αποτέλεσμα ήταν μια μοντέρνα, μίνιμαλ αισθητική που φυσικά προσαρμόστηκε και στον ερχομό της κόρης της Serena Williams, το δωμάτιο της οποίας είναι ό,τι πιο θεαματικό στο σπίτι. Ο μπαμπάς της μάλιστα φρόντισε ώστε να έχει το πιο ροζ κάστρο μέσα στο υπνοδωμάτιο της από το οποίο κατεβαίνει κάνοντας τσουλήθρα.

Το υπόλοιπο σπίτι διακρίνεται από καθαρές γραμμές και ξύλο που δίνει μια ζεστασιά στους χώρους αλλά και απλές πινελιές που ταιριάζουν με τον χαλαρό χαρακτήρα της Serena. Όπως αναφέρει και το Architectural Digest, πρόκειται για ένα σπίτι με πολυτέλεια που μπορείς να ζήσεις, με στοιχεία που η Serena πρόσθεσε επηρεασμένη από τα αγαπημένα της δωμάτια ξενοδοχείων ανά τον κόσμο.

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφία: EPA

Διάβασε ακόμη