Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Το μεγαλείο της Ιταλικής μόδας έφθασε στην Κύπρο

Βρείτε τη συλλογή στο luxury fashion brand Exclusive by Andreotti.

Ο εμβληματικός οίκος Versace που ιδρύθηκε την 1η Μαρτίου του 1978 από τον στυλίστα Gianni Versace, αγαπήθηκε από εκατομμύρια γυναίκες ανά το παγκόσμιο, καταφέρνοντας να ξεχωρίσει μέσα στις δεκαετίες για τα πρωτοποριακά του σχέδια. Με σήμα κατατεθέν του το κεφάλι της Μέδουσας, η οποία πρωταγωνιστεί όλα αυτά τα χρόνια στα περισσότερα από τα κομμάτια του θρυλικού Italian fashion house, ο οίκος Versace, δεν περιορίστηκε μόνο στα ρούχα, αλλά εδραιώθηκε και μέσω της σειράς αρωμάτων και των επίπλων της σειράς Versace Home. Τα φανταστικά prints, τα φωτεινά χρώματα και τα πολυτελή υλικά από τα οποία κατασκευάζονται τα προϊόντα της συλλογής, εναρμονίζονται άψογα σε κάθε χώρο, προσδίδοντας άψογη αισθητική αλλά και διαχρονικότητα.

Κάθε σύγχρονη γυναίκα που αγαπά τη μόδα και την πολυτέλεια, μπορεί πλέον να βρει μοναδικές επιλογές που ταιριάζουν στο ύφος του χώρου της και την προσωπικότητά της, στo Fashion Brand κατάστημα Exclusive by Andreotti, που εισάγει αποκλειστικά τη σειρά Versace Home. Έχοντας ως διαχρονική δέσμευση να προσφέρει στο κοινό τα πιο ποιοτικά και fashionable προϊόντα, το κατάστημα Exclusive by Andreotti, εισάγει στην μεγάλη συλλογή του από έπιπλα και είδη διακόσμησης και τη σειρά Versace Home, που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή.

Ο θαυμαστός κόσμος του Versace αποκαλύπτεται από δωμάτιο σε δωμάτιο, δημιουργώντας μια σειρά από ατμόσφαιρες που μιλούν για την μοναδική ικανότητα του οίκου να εμπνέεται από διαφορετικές καλλιτεχνικές εκφράσεις, μεταμορφώνοντάς σε μια βιώσιμη πραγματικότητα.

About Andreotti Furniture:

Η Andreotti Furniture ιδρύθηκε το 1974, με την εταιρεία Exclusive by Andreotti μέλος του Ομίλου Andreotti, να ανοίγει τις πόρτες της στη Λεμεσό το 2013. Σε ένα εντυπωσιακό εκθεσιακό χώρο 2.000 τ.μ. το Exclusive by Andreotti παρουσιάζει τις τελευταίες τάσεις από μια σειρά επώνυμων Ιταλικών επίπλων μόδας, υψηλής ποιότητας. Η Exclusive by Andreotti κατέχει αποκλειστικά τα δικαιώματα για την Κύπρο, για δημοφιλή brands όπως Roberto Cavalli Home, Gianfranco Ferre, Giorgio Collection, Corte Zari, Gallotti & Radice και Eicholtz και Versace Home. Πρόκειται για τη δεύτερη συνεργασία του Exclusive by Andreotti με το Luxury Living Group, τη μητρική εταιρεία του Versace Home. Με δέσμευσή της για ποιότητα και αριστεία και με μια έμπειρη ομάδα συνεργατών, η Andreotti Furniture προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό εξατομικευμένες λύσεις επίπλων που είναι διαθέσιμα για άμεση παράδοση.

Βρείτε το κατάστημα της Andreotti Furniture στην οδό Κουτσοβέντη 5, Άγιος Αθανάσιος και το κατάστημα Exclusive by Andreotti στη Λεωφόρο Αγίου Αθανασίου 62, στη Λεμεσό, όπως επίσης και διαδικτυακά στο www.exclusive-cyprus.com/en/home

Διάβασε ακόμη